Κιάρα Φεράνι: Είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία Τρουσάρντι;

Τι απαντά η Ιταλίδα fashion blogger

Κιάρα Φεράνι - Φέντεζ: Χώρισαν μετά από 5 χρόνια γάμου/ Βίντεο Breakfast@Star

Ο χωρισμός της Κιάρα Φεράνι από τον Φέντεζ είναι το θέμα που μονοπωλεί τα ιταλικά ΜΜΕ το τελευταίο διάστημα.

Η πασίγνωστη fashion blogger και ο ράπερ, φαίνεται πως αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή μετά από πέντε χρόνια γάμου και δύο παιδιά.

Φεράνι: Η φωτογραφία του Φέντεζ με το φιλί που οδήγησε στο διαζύγιο

Τα τελευταία δημοσιεύματα ωστόσο, θέλουν την Ιταλίδα celebrity να έχει ήδη βρει τον επόμενο σύντροφό της. Blogs αναφέρουν ότι η Φεράνι είναι ζευγάρι με τον Τομάζο Τρουσάρντι, της γνωστής οικογενείας Trussardi.

 

 

Ωστόσο, οι εκπρόσωποί της έσπευσαν να διαψεύσουν την παραπάνω είδηση.

«Η Κιάρα Φεράνι και ο Τομάζο Τρουσάρντι δεν γνωρίζονται καν μεταξύ τους, διασταυρώθηκαν μόνο μία φορά σε μία επίδειξη μόδας πριν από 5 - 6 χρόνια» ανακοίνωσαν.

Η συγκεκριμένη απάντηση όμως φαίνεται πως όχι μόνο δεν άρεσε αλλά και εκνεύρισε το περιβάλλον του επιχειρηματία.

«Γνωρίζουμε την Κιάρα Φεράνι εδώ και πολλά χρόνια. Από τότε που ήταν μια απλή, αλλά ταλαντούχα ‘blogger’. Η οποία αγωνιζόταν ακόμα να προσκληθεί σε επιδείξεις μόδας. Εμείς από την άλλη πλευρά, πάντα πιστεύαμε σε εκείνη (όπως και στην αδερφή της Βαλεντίνα Φεράνι, που έχει συνεργαστεί εξίσου στενά μαζί μας…). Στην πραγματικότητα, πάντα έπαιρνα αυθόρμητα μέρος στις πρωτοβουλίες μας, συμπεριλαμβανομένων των πασαρέλων όπου συνάντησα την Κιάρα την τελευταία φορά (πριν από περίπου 4 χρόνια). Πρέπει να πω ότι πάντα υπήρχε μόνο μια σχέση επαγγελματικής εκτίμησης και συμπάθειας με όλη την οικογένεια και από τις δύο πλευρές» απάντησε η ομάδα του Τρουσάρντι.

Στη συνέχεια, ο Τρουσάρντι «επιτέθηκε» στην ομάδα της Φεράνι, λέγοντας: «Το να απορρίπτει κανείς όλα αυτά με το ‘’δεν τον ξέρω καν’’ είναι μειωτικό και προσβλητικό σε σχέση με ένα επαγγελματικό παρελθόν που αξίζει τη σωστή του διάσταση. Το να εμπλέκεται το Ansa σε όλο αυτό το τσουνάμι, είναι αρκετά παράξενο. Ίσως το γραφείο Τύπου της να έφαγε πολλά πανετόνε στην αλλαγή του χρόνου... (ένας σαφής υπαινιγμός στην δικαστική περιπέτεια της Κιάρα Φεράνι με το Pandoro gate όπως ονομάστηκε). Δεν καταλαβαίνουν τίποτα».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top