Φεράνι: Η φωτογραφία του Φέντεζ με το φιλί που οδήγησε στο διαζύγιο

Χωρίζουν μετά από 5 χρόνια γάμου

Η Κιάρα Φεράνι και ο Φέντεζ χωρίζουν μετά από 5 χρόνια γάμου και την απόκτηση δυο παιδιών και όλα τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης ασχολούνται με αυτό!

Έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα, θεωρήθηκαν ένα από τα πολυφωτογραφημένα ζευγάρια αλλά πλέον ακολουθούν χωριστούς δρόμους.

Κιάρα Φεράνι – Φέντεζ: Χωρίζουν μετά από 5 χρόνια γάμου!

Η εξέλιξη, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, συνδέεται με τα δικαστικά προβλήματα της Φεράνι, σε βάρος της οποίας διεξάγονται έρευνες που αμφισβητούν την ορθότητα της συνεργασίας της με ιταλικές εταιρίες, για φερόμενες ως φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες.

Ο Φέντεζ, όπως αναφέρεται, δεν ζει πλέον στο πολυτελές διαμέρισμα του ζευγαριού στο Μιλάνο -σύμφωνα με πληροφορίες, μετέβη στις Ηνωμένες Πολιτείες με την γραμματέα του- ενώ η Φεράνι, σε πρόσφατες φωτογραφίες της, δεν φοράει βέρα.

Ο τραγουδιστής της μουσικής ραπ είναι πολύ δραστήριος στο διαδίκτυο, με προσωπικό του podcast, και σύμφωνα με πολλούς σχολιαστές το όλο του προφίλ ζημιώθηκε από τις έρευνες σε βάρος της συζύγου του.

Κιάρα Φεράνι: Η αποκαθήλωση της «χρυσής» influencer και το σκάνδαλο

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2018, έχει δύο παιδιά και πέρυσι η Κιάρα Φεράνι είχε συμπαρασταθεί στον Ιταλό τραγουδιστή, όταν ο ίδιος αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας στο πάγκρεας, όπου διαγνώστηκε με καρκίνο.

«Η Κιάρα δεν ήταν προετοιμασμένη για τη φυγή του Φέντεζ στο Μαϊάμι και τώρα περιμένει να δει εάν πρόκειται για οριστική απόφαση και αν είναι σοβαρά τα πράγματα», διαρρέει το περιβάλλον της, σύμφωνα με την Corriere. «Είναι μια δύσκολη περίοδος», προσθέτουν.

Ωστόσο, τα προβλήματα στον γάμο τους ξεκίνησαν στο φεστιβάλ του Σαν Ρέμο, πέρυσι τέτοια εποχή, όπου η φωτογραφία του Φέντεζ που τον δείχνει να φιλιέται με τον Rosa Chemical φαίνεται πως άλλαξε τα πάντα μεταξύ της Κιάρα και του συζύγου της.

Η Κιάρα, που ήταν παρουσιάστρια εκείνης της διοργάνωσης, σοκαρίστηκε όταν είδε ζωντανά αυτή την εικόνα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top