Ευγενία Μανωλίδου: «Δεν το λέω με παράπονο, έτσι πρέπει να γίνει!»

Η αποκάλυψη για τον γάμο της με τον Άδωνι Γεωργιάδη

Για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και το τίμημα του να είναι παντρεμένη με έναν άνθρωπο που ασχολείται ενεργά με τα κοινά μίλησε η Ευγενία Μανωλίδου.

Ευγενία Μανωλίδου: Τα λουλούδια και η κάρτα στον Άδωνι Γεωργιάδη

Η Ευγενία Μανωλίδου με τον Άδωνι Γεωργιάδη κατά την άφιξή τους στο Nox για τα γενέθλια του Ηλία Μαροσούλη /Φωτογραφία NDP Photo Agency - Παναγιώτης Κουφαλέξης

Η Ευγενία Μανωλίδου με τον Άδωνι Γεωργιάδη κατά την άφιξή τους στο Nox για τα γενέθλια του Ηλία Μαροσούλη /Φωτογραφία NDP Photo Agency - Παναγιώτης Κουφαλέξης

Συγκεκριμένα καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Δευτέρας (26/2) παραδέχτηκε πως αποφάσισε να αφήσει πίσω την καριέρα της στη μουσική, προκειμένου να στηρίξει την οικογένειά της και τα σχέδια του συζύγου της.

Ευγενία Μανωλίδου: Στην ορκωμοσία του Άδωνι Γεωργιάδη με τους γιου της

«Επαγγελματικά ο κύκλος της μουσικής έχει ολοκληρωθεί. Όταν έχεις έναν άνθρωπο στη ζωή σου, που να είναι τόσο έντονα στα κοινά, εσύ πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω. Δε μπορείς να είσαι και εσύ τόσο μπροστά στο προσκήνιο. Δεν το λέω με παράπονο, πιστεύω πως έτσι πρέπει να γίνει. Είναι αδύνατον όταν υπάρχει οικογένεια πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία και μία τάξη στη ζωή των παιδιών. Όταν και οι δύο οι γονείς είναι πολύ έντονα στο προσκήνιο είναι αδύνατος τα παιδιά να έχουν μια σταθερή βάση. Δεν θα μπορούσα να μπω στην πολιτική με τίποτα. Δεν είναι για εμένα η πολιτική, καθόλου. Είναι για συγκεκριμένους ανθρώπους», δήλωσε η γνωστή μαέστρος. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top