Ζωζώ Σαπουντζάκη: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Όσα είπε στενός της συνεργάτης για τη νοσηλεία της

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του Alpha

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε την περασμένη Παρασκευή η Ζωζώ Σαπουντζάκη. Η δημοφιλής performer πέρασε μια αρκετά σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, η οποία την ανάγκασε να νοσηλευτεί για περίπου μια εβδομάδα. 

Εξιτήριο για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Ντυμένη στα ροζ με ένα ωραίο καπέλο»

Η εκπομπή Super Κατερίνα εξασφάλισε τις πρώτες φωτογραφίες που δείχνουν τη «βασίλισσα της νύχτας» από την ημέρα του εξιτηρίου, στις οποίες η ίδια φαίνεται ευδιάθετη κι εμφανώς περιποιημένη φορώντας ένα ροζ καπέλο

Ο στενός της συνεργάτης, Χάρης Αργυρός, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Alpha για την περιπέτεια της ηθοποιού και την κατάστασή της τώρα που έχει επιστρέψει στην οικία της. 

Ξεσπά η Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Είμαι ζωντανή, ντροπή τους!»

«Όταν φτάσαμε στο νοσοκομείο και οι γιατροί μας είπαν πως η κατάσταση ήταν σοβαρή και θα γινόταν ακόμα σοβαρότερη αν δεν την πηγαίναμε άμεσα, τα πράγματα θα ήταν δύσκολα. Παίρνει κάποια φάρμακα για να είναι καλύτερα και φυσικά τώρα κάνει μια πιο ισορροπημένη διατροφή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρης Αργυρός. 

«Η Ζωζώ ταλιπωρήθηκε πολύ αυτή τη χρονιά. Τα δύο αδέλφια της έχουν πεθάνει εδώ κι αρκετά χρόνια ενώ με τα ανίψια της έχει τυπικές σχέσεις. Η Ζωζώ είχε μπει βαμμένη στο νοσοκομείο και παρέμεινε έτσι. Μετά από κάποιες μέρες πήρε έναν καθρέφτη και μου ζήτησε να τη βάψω και να τη χτενίσω ξανά», τόνισε ο συνεργάτης της για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Οι φωτογραφίες από το προφίλ της Ζωζώς Σαπουντζάκη στο Instagram
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top