Ξεσπά η Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Είμαι ζωντανή, ντροπή τους!»

Το οργισμένο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

Τις τελευταίες ημέρες η Ζωζώ Σαπουντζάκη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Μπορεί να πέρασε ένα σοβαρό θέμα με την υγεία της, αλλά τα κατάφερε και το επόμενο διάστημα αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Η αφυδάτωση κι η κακή σίτιση την οδήγησαν στη ΜΕΘ»

Βέβαια, υπήρξαν κάποιοι που βιάστηκαν να πουν ότι δεν είναι καλά και άρχισαν να κάνουν λόγο για τον επικήδειο και τη διαθήκη της.

 Όλα αυτά έφτασαν στα αυτιά της «βασίλισσας της νύχτας», η οποία έστειλε ένα οργισμένο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο. «Δεν ισχύει τίποτα από όσα ακούγονται και γράφονται για κληρονόμους μου, είναι όλα ψέματα! Το έχω πει σε προηγούμενες συνεντεύξεις μου, το λέω και τώρα, ότι καλύτεροι από συγγενείς και οικογένεια μου είναι η Σταυρίνα Ευστρατιάδη και  Χάρης Αργυρός. Οτιδήποτε άλλο ακούγεται και γράφεται δεν είναι αληθινό. Οι δημοσιεύσεις που σήμερα επαναλαμβάνονται αναφέρονται σε ειδήσεις που είχα κάνει δέκα χρόνια πριν. Τον καιρό του Νώε! Από τότε έως σήμερα άλλαξαν πολλά και ήρθαν στα πράγματα τα πάνω κάτω Όταν έκανα εκείνες τις δηλώσεις, δεν είχε καν καεί το σπίτι στην Κινέττα. Η ζωή μου ήταν διαφορετική και τίποτα από αυτά που συμβαίνουν δεν είχαν συμβεί», είπε αρχικά εφημερίδα Espresso.

Zωζώ Σαπουντζάκη: Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας της

Εδώ και δεκαετίες η Ζωζώ Σαπουντζάκη είναι η απόλυτη «βασίλισσα της νύχτας!» Εδώ και δεκαετίες η Ζωζώ Σαπουντζάκη είναι η απόλυτη «βασίλισσα της νύχτας!» /Φωτογραφία NDP Photo

Εδώ και δεκαετίες η Ζωζώ Σαπουντζάκη είναι η απόλυτη «βασίλισσα της νύχτας!» /Φωτογραφία NDP

Αυτές τις ημέρες που βρέθηκα στο νοσοκομείο τα δύο μου αγαπημένα πρόσωπα, η Σταυρίνα και ο Χάρης, δεν έλειψαν δευτερόλεπτο από κοντά μου. Ασφαλώς ο αγαπημένος της ζωής και της καρδιάς μου είναι ο Πύρρος μου Με χαρά περιμένω τη στιγμή που θα επιστρέψω σπίτι μου και στην καθημερινότητά μου. Καταρχάς δε θα έπρεπε να γράφονται τέτοια πράγματα. Είμαι ζωντανή! Είμαι υγιής, ξεπέρασα την αιφνίδια περιπέτεια της υγείας μου, ενώ κάποιοι θέλησαν να με παρουσιάσουν προ του τέλους! Ντροπή τους! Με λένε Ζωζώ. Δηλαδή δυο φορές ζω. Και δεν έχω σκοπό να μιλήσω για κληρονόμους, παρά μόνο για ανθρώπους που τους έχω οικογένειά μου. Τη Σταυρίνα και τον Χάρη μου, που δεν έφυγαν λεπτό από κοντά μου και τον αγαπημένο της ζωής μου, τον Πύρρο μου», πρόσθεσε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top