Μαυρικίου: «Η Super Κική υπονόησε ότι δεν είμαι ο πατέρας του παιδιού»

«Με απείλησε ότι θα απαντήσει με τρόπο που δε θα μου αρέσει»

Δείτε όσα είπε στο Breakfast@Star o Μαυρίκιος Μαυρικίου

Συνέχεια στη δημόσια διαμάχη του με τη Super Κική έδωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Ο γνωστός τραγουδιστής, μετά το ειρωνικό σχόλιο της YouTuber για το βίντεο με το gender reveal του μωρού που περιμένει με την Ιλάειρα Ζήση, μίλησε στο Breakfast@Star κι αποκάλυψε το προσωπικό μήνυμα που του έστειλε εκείνη και στο οποίο φαίνεται να τον απειλεί

Mαυρικίου- Ζήση: Αποκάλυψαν το φύλο του μωρού τους με εντυπωσιακό τρόπο

«Δε γνωριζόμαστε με τη Super Κική, αλλά δεν έκανε και κάτι καινούργιο, γιατί εγώ την έψαξα κι είδα ότι έτσι λειτουργεί αυτό το κορίτσι. Όταν έχεις μάθει να ζεις με το να ειρωνεύεσαι κόσμο και να κάνεις αρνητικά σχόλια με τα οποία γελάς μόνο εσύ…», είπε αρχικά στην πρωινή εκπομπή του Star. 

«Δε θίχτηκα μόνο εγώ από αυτό το σχόλιο, θίχτηκε η οικογένειά μου, γιατί άφησε να εννοηθεί ότι δεν είμαι εγώ ο πατέρας του παιδιού. Εγώ πλέον δεν επιτρέπω τέτοια σχόλια, η Ιλάειρα πικράθηκε πολύ με το συγκεκριμένο», τόνισε ο γνωστός τραγουδιστής.

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Όσα είπε για την εισαγωγή της Ιλάειρας στο νοσοκομείο

«Αν αυτό το θεωρεί η Super Κική χιούμορ, εγώ το θεωρώ κακεντρέχεια, τοξικότητα κι έχω να σας πω ότι έλαβα και προσωπικό μήνυμα από την ίδια», πρόσθεσε στη συνέχεια. 

«Μου είπε εμμέσως πλην σαφώς ότι θα απαντήσει αλλά με τρόπο που δε θα μου αρέσει και ότι θα αποκαλύψει πράγματα για μένα που δεν τα ξέρει ο κόσμος», αποκάλυψε αμέσως μετά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στο Breakfast@Star

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top