Μικρούτσικος: «H Ερασμία κακώς το τράβηξε. Έπρεπε να είχε χωρίσει νωρίτερα»

«Γιατί κοριτσάκι μου το δημιούργησες όλο αυτό; Γιατί έκανες σύμφωνο;»

Η τοποθέτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον χωρισμό της Ερασμίας Μάνου και του Βασίλη Δημάκη- βίντεο Super Κατερίνα

Στον χωρισμό της Ερασμίας Μάνου και του Βασίλη Δημάκη και τις τοποθετήσεις που ακολούθησαν από το πρώην ζευγάρι, αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ερασμία Μάνου για Δημάκη: «Είμαι ένα απάνθρωπο τομάρι... ωραίο αφήγημα»

Η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο αν θέλει να πει κάτι σχετικά με το θέμα, λόγω της στενής επαφής που έχει με τη Σοφία Βόσσου, αλλά και με την κόρη της. 

«Έχω μιλήσει και με τη Σοφία και με την Ερασμία. Η Ερασμία μάλιστα, μου ζήτησε να μην πειράξω τρίχα του. Θα σας πω το εξής, γιατί τώρα βγαίνει και μιλάει κάθε μέρα και αρχίζει και γίνεται επάγγελμα. Από αυτά που ενημερώθηκα γενικώς, αυτό που μέμφομαι, που έχω να κάνω κριτική στην Ερασμία είναι “γιατί κοριτσάκι μου το δημιούργησες όλο αυτό; Γιατί έκανες σύμφωνο συμβίωσης; Γιατί δεν το σταμάτησες μια ώρα νωρίτερα;», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος. 

Μικρούτσικος για χωρισμό Μάνου -Δημάκη: Μου δείχνει έναν άνθρωπο χειριστικό

«Την απορία την είχα. Όταν τη συνάντησα τα Χριστούγεννα, της είπα: “είναι σχέση αυτό δια τηλεφώνου και μία στις 15;”, αλλά η σχέση συνεχίστηκε…και οι Αρχές δίνανε περιθώριο, ήταν ελαστικές. Όπως επίσης, υπήρχαν πολλά τηλεφωνήματα κι έχουν και διαδίκτυο στη φυλακή. Αυτό που θέλω να σας πω με πλήρη ευθύνη είναι ότι η Ερασμία κακώς το τράβηξε τόσο. Έπρεπε να έχει συμβεί αυτό που συνέβη τώρα, να έχει συμβεί πάρα πολύ καιρό… και αυτά τα υπονοούμενα για την ημέρα των γενεθλίων της είναι φθηνές δικαιολογίες μιας κατάστασης, την οποία αν θέλει κάποιος να είναι καθαρός και να έχει ψυχική υγεία δεν εμπλέκεται» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top