Μελίνα Νικολαΐδη: Τι σπουδάζει στο Λονδίνο - Η συνάντηση με τον Voldemort

Εδώ και δύο χρόνια σπουδάζει στο Royal Holloway University

H κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, Mελίνα, εδώ και δύο χρόνια σπουδάζει υποκριτική στο Royal Holloway University του Λονδίνου.

Το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο είναι ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια του Λονδίνου, έχει φοβερές εγκαταστάσεις και σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του, η φοίτηση σε κάθε τμήμα κρατάει 3 χρόνια. 

Η 20χρονη μοιράζεται πολλές στιγμές από την καθημερινότητά της στο Instagram και από τη ζωή της στην Αγγλία.

Δέσποινα Βανδή: Η κόρη της, Μελίνα, έγινε 20 ετών - Μαζί στο Λονδίνο

Η Μελίνα τον Αύγουστο νοίκιασε για πρώτη φορά το δικό της σπίτι, αφού τον πρώτο χρόνο έμενε στην φοιτητική εστία. 

Η ίδια αγαπά πολύ την τέχνη της υποκριτικής και φροντίζει να βλέπει πολλές θεατρικές παραστάσεις..

Όπως έκανε και πρόσφατα, πηγαίνοντας στο Shakespeare Theatre Company μαζί με έναν καλό της φίλο για να δουν την γνωστή παράσταση του William Shakespeare, «Μacbeth».

Εκεί ήταν που γνώρισε και τον ηθοποιό Ralph Fiennes ή αλλιώς Voldemort από τη σειρά ταινιών Harry Potter, με τον οποίο βγήκε μάλιστα και φωτογραφία!

«Χάρηκα όταν η Μελίνα αποφάσισε να σπουδάσει υποκριτική στο Λονδίνο και να κυνηγήσει τα όνειρά της. Το παιδί μου έχει μια φωνή μέσα της που κάτι της λέει και είναι σημαντικό. Αρχίζει το ταξίδι της ζωής της. Εύχομαι να της έχω δώσει τα εφόδια που χρειάζεται. Θέλω να είναι ευτυχισμένοι άνθρωποι και τα δύο μου παιδιά. Δεν θα έμπαινα εμπόδιο στα όνειρά της. Ήθελα να κάνει αυτό που ονειρεύεται» είχε πει χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή για τις σπουδές της κόρης της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top