Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ: Ευχαρίστησε στα ελληνικά τη σύζυγό του

Όσα είπε ο Χολιγουντιανός σταρ από τη σκηνή των βραβείων BAFTA

Δείτε διάφορες φωτογραφίες του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και της συζύγου του

Το βραβείο του Β’ Ανδρικού Ρόλου κέρδισε ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ για την ερμηνεία του στην ταινία Oppenheimer στα BAFTA, το βράδυ της Κυριακής κι αφιέρωσε το βραβείο στη σύζυγό του, Σούζαν. 

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ με τη σύζυγό του Σούζαν στο κόκκινο χαλί των BAFTA

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ με τη σύζυγό του Σούζαν στο κόκκινο χαλί των BAFTA /Φωτογραφία AP Images/Vianney Le Caer

Ο 58χρονος ηθοποιός αναγνωρίστηκε για την ερμηνεία του στον ρόλο του προέδρου της Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας Λιούις Στρος στο δράμα που σκηνοθέτησε ο Κρίστοφερ Νόλαν.

Στην ευχαριστήρια ομιλία του, έκανε εν συντομία μια ανασκόπηση της καριέρας του από τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική, μέχρι τις ταινίες της Marvel και στον πιο πρόσφατο ρόλο του. Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να κάνει ερωτική εξομολόγηση στη γυναίκα του και μάλιστα στην ελληνική γλώσσα, χαρακτηρίζοντάς την το «άλφα και το ωμέγα του».

@bbc Robert Downey Jr. tells his entire life story in thirty seconds as he wins Supporting Actor 🏆 #BAFTA #iPlayer ♬ original sound - BBC
Δείτε βίντεο από το Tik Tok του BBC

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ είπε: «Όταν ήμουν 15 ετών, ήθελα να γίνω ο Πίτερ Ο’ Τουλ. Όταν ήμουν 25 ετών, δούλευα για τον Ρίτσαρντ Ατενμπόρο και τον Άντονι Χόπκνις. Όταν ήμουν 35 ετών, κατάλαβα τελικά γιατί ο Ντίκι πίστευε ότι ο Τόνι θα ήταν καλύτερο πρότυπο για μένα από τον Πίτερ. Όταν ήμουν 42 ετών, έκανα δύο ταινίες για τον Γκάι Ρίτσι και έμαθα πώς να κάνω μεγάλες ταινίες του Χόλιγουντ». 

«Στη συνέχεια, έπαιξα έναν τύπο με το όνομα Τόνι στο MCU για περίπου 12 χρόνια», είπε, προτού αστειευτεί ότι «πρόσφατα, αυτός ο μάγκας ο Κρις Νόλαν μου πρότεινε να επιχειρήσω μια διακριτική προσέγγιση ως μια τελευταία προσπάθεια για να αναστήσω ίσως τη φθίνουσα αξιοπιστία μου. Οπότε το μοιράζομαι αυτό με τους συναδέλφους υποψηφίους μου», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Ο Ντάουνι Τζούνιορ τίμησε επίσης τους συμπρωταγωνιστές του και τους αγαπημένους του συμπεριλαμβανομένης της συζύγου του, Σούζαν, λέγοντας: «Το χρωστάω αυτό στον Κρις, την Έμμα, τον Κίλιαν, το καστ και το συνεργείο, τη Universal, την WME και ειλικρινά μόνο στη βρετανική επιρροή. Και το τοποθετώ αυτό στα πόδια του άλφα και του ωμέγα μου: της Σούζαν Ντάουνι. Ευχαριστώ!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top