Λάκης Λαζόπουλος: «Στα τελευταία 5 λεπτά που πέθαινε, την έκανα να γελάσει»

Όσα αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός στην Ελένη Μενεγάκη

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Λάκη Λαζόπουλου στην εκπομπή Ελένη

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν το πρωί της Δευτέρας ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις τελευταίες στιγμές της μητέρας του

Λάκης Λαζόπουλος για Γιώργο Νταλάρα: «Δεν είναι και ο καλύτερος άνθρωπος»

«Ακόμα και τα τελευταία πέντε λεπτά που πέθαινε, την έκανα να γελάσει και πέρασε πολύ ωραία. Την έκανα να γελάσει όχι με κάποιο ψεύτικο αστείο. Της έλεγα: “Ρε μάνα, τι θα γίνει; Θα αποφασίσεις τι θα κάνεις; Πληρώνω συνέχεια τον βαρκάρη στον Αχέροντα, πάει, σε φέρνει… Πάει, σε φέρνει… Θα πας; Δε θα πας; Να ξέρουμε τι θα κάνουμε"

Φέτος, ο Λάκης Λαζόπουλος πρωταγωνιστεί στην παράσταση Όταν Πέθανα

Φέτος, ο Λάκης Λαζόπουλος πρωταγωνιστεί στην παράσταση Όταν Πέθανα

Μου λέει: “Εσύ πώς με βλέπεις;”. Και της λέω: "Nομίζω ότι είσαι ημιζώντανη", κάτι που είχα πει σε ένα Τσαντίρι. Και μου λέει: “Ημιζώντανη, θα δω, αλλά νομίζω ότι πάω", δηλαδή με πλάκα. Είχε χιούμορ», είπε αρχικά.

Λάκης Λαζόπουλος: «Έβλεπα ότι πεθαίνω και σηκώνομαι μέσα από το φέρετρο»

Ο Λάκης Λαζόπουλος είπε στη συνέχεια: «Δε γίνεται χωρίς γέλιο να πας πουθενά. Είναι τόσο ανηφορικός ο δρόμος της ζωής, που αν έχεις και καταθληπτικούς ανθρώπους στη ζωή, θες να γυρίσεις πίσω και να πέσεις. Αν είναι να ανέβεις το βουνό, πρέπει κάποιος να σε κρατάει ζωντανό, να γελάς. Δε γίνεται αλλιώς, γιατί είναι ανηφορικός ο δρόμος».

Ο Λάκης Λαζόπουλος με τη μητέρα του, Ριρίκα το 2013

Ο Λάκης Λαζόπουλος με τη μητέρα του, Ριρίκα το 2013 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Θυμίζουμε ότι η μητέρα του Λάκη Λαζόπουλου «έφυγε» στις 14 Φεβρουαρίου του 2015. H Ριρίκα Λαζοπούλου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας. Όπως είχε πει ο γνωστός ηθοποιός και δημιουργός στην τελευταία του εκπομπή, η πολυαγαπημένη του μητέρα αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά της κι είχε υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιάς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top