Λάκης Λαζόπουλος για Γιώργο Νταλάρα: «Δεν είναι και ο καλύτερος άνθρωπος»

Το «καρφί» του ηθοποιού για τον τραγουδιστή

Για το πρόσωπο των ημερών, Γιώργο Νταλάρα και το δημόσιο ξέσπασμά του στους δημοσιογράφους, τοποθετήθηκε μέσα από το podcast του, ο Λάκης Λαζόπουλος

Πάνος Κατσαρίδης: «Μίλησα με τον Νταλάρα. Δε μετάνιωσε για όσα είπε»

«Ο Νταλάρας είναι ένας πάρα πολύ καλός τραγουδιστής και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Από τον τρόπο που μιλάει φαίνεται ότι δεν είναι και ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου», είπε αρχικά «καρφώνοντας» τον τραγουδιστή. 

«Αν παραβλέψεις αυτό το κακότροπο και δασκαλίστικο ύφος που έχει, θα συμφωνήσω εν πολλοίς μαζί του. Αυτό το πράγμα που μαζεύονται σαν «ύαινες» οι δημοσιογράφοι και θεωρούν πως τα ερωτήματα που έχουν πρέπει να απαντηθούν την ώρα και με τον τρόπο που θέλουν αυτοί, δεν είναι το απόλυτα σωστό», δήλωσε στην συνέχια επικροτώντας τα λεγόμενά του, αλλά όχι τον τρόπο του.

Όταν ο ερωτώμενος δεν είναι κατηγορούμενος για φόνο και όταν λέει «όχι», πρέπει να σταματήσεις. Όταν παρά το «όχι» οι δημοσιογράφοι συνεχίζουν, πραγματοποιείται το αδίκημα – που δεν υπάρχει ακόμα – του τηλεβιασμού. Επειδή ο άλλος παίρνει ένα μεροκάματο πρέπει να απαντάς σε ό,τι π@@@ά σε ρωτήσουν, είναι επίσης λάθος», υπογράμμισε τέλος ο Λάκης Λαζόπουλος για τα «πεσίματα» των δημοσιογράφων σε δημόσια πρόσωπα. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top