Λάκης Λαζόπουλος: «Έβλεπα ότι πεθαίνω και σηκώνομαι μέσα από το φέρετρο»

Η αποκάλυψη για το περίεργο όνειρό του

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΑΝΤ1

Καλεσμένος στο The 2Night Show βρέθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος το βράδυ της Τρίτης. Ο γνωστός ηθοποιός και θεατρικός συγγραφέας άνοιξε τα χαρτιά του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την αποχή του από την τηλεόραση, τα πολιτικά πρόσωπα της επικαιρότητας, ενώ αποκάλυψε και το μακάβριο όνειρο που έβλεπε από παιδί και το οποίο τον οδήγησε να γράψει το νέο του θεατρικό έργο με τίτλο, Όταν Πέθανα

Ξεσπά ο Λάκης Λαζόπουλος: «Πάνε να Μυκονιάσουν την Πάρο!»

«Το έργο το έγραψα μέσα σε 15 μέρες, τους ρόλους τους ακούω μέσα στο κεφάλι μου κι αντιγράφω αυτό που ακούω. Πρώτα πρέπει να τους σχεδιάσω και μετά να τους αφήσω κάπου για να τους ακούσω. Για αυτό δε θα δεις ποτέ μουντζούρα στα γραπτά μου, γράφω με το χέρι», είπε αρχικά. 

Η σχέση του Λάκη Λαζόπουλου και του Γρηγόρη Αρναούτογλου έχει πλέον αποκατασταθεί

Η σχέση του Λάκη Λαζόπουλου και του Γρηγόρη Αρναούτογλου έχει πλέον αποκατασταθεί

«Από μικρό παιδί έβλεπα το ίδιο όνειρο: Ότι έχω πεθάνει, με πηγαίνουν στην εκκλησία και στην εκκλησία βγαίνω εγώ απ’ το φέρετρο, πιάνω ένα μικρόφωνο και τους κάνω όλους να γελάνε», εξομολογήθηκε στη συνέχεια. 

Λαζόπουλος για ΣΥΡΙΖΑ: «Στην ευχή της Παναγίας και στον διάολο»

«Αυτό ήταν παιδικό μου όνειρο και με έναν τρόπο αυτό το παιδικό μου όνειρο αποφάσισα μέσα από κάποιες συγκυρίες να δένουν όλα όσα έχω ζήσει στο κεφάλι μου κι είπα: "Ας πούμε λοιπόν ότι πεθαίνω. Όταν πέθανα, τι θα ήθελα να δω;"», περιέγραψε ο Λάκης Λαζόπουλος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. 

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πρωταγωνιστεί στη νέα παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πρωταγωνιστεί στη νέα παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου, 'Οταν Πέθανα

«Ένας ακόμα λόγος είναι, επειδή πέρναγα πολύ ζόρι ψυχολογικό από τον θάνατο της γυναίκας μου, προτιμούσα να ζω σε ένα έργο που συμβαίνουν άλλα πράγματα εντελώς διαφορετικά από τη ζωή μου», παραδέχτηκε συγκινημένος ο Λάκης Λαζόπουλος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top