Αναστασία Τσιλιμπίου: Έκανε ωτοπλαστική - «Με έλεγαν Ντάμπο το ελεφαντάκι»

Όσα αποκάλυψε μέσω TikTok για το bullying που δεχόταν

Μέσα από ένα βίντεο που μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο TikTok, η Αναστασία Τσιλιμπίου αποκάλυψε ότι θα υποβληθεί σε επέμβαση ωτοπλαστικής.

Γνωστή ηθοποιός: «Μου έλεγαν ότι έβαλα τα μέσα μου με χυδαίο τρόπο»

Στο εν λόγω απόσπασμα η ταλαντούχα ηθοποιός εξηγούσε ότι το bullying που δεχόταν στα social media έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφασή της να κάνει πλαστική στη μύτη.

Αναστασία Τσιλιμπίου: Η ηλικία, ο ρόλος σε τουρκικό σήριαλ & οι γονείς της

Η Αναστασία Τσιλιμπίου στο Vogue Greece x Armani party που έλαβε χώρα στο Μουσείο της Ακρόπολης /Φωτογραφία NDP Photo Agency - Παναγιώτης Κουφαλέξης

Η Αναστασία Τσιλιμπίου στο Vogue Greece x Armani party που έλαβε χώρα στο Μουσείο της Ακρόπολης /Φωτογραφία NDP Photo Agency - Παναγιώτης Κουφαλέξης

«Σήμερα θα κάνω πλαστική, θα τραβήξω τα αφτιά μου πίσω. Δεν μου άρεσαν τα αυτιά μου από πολύ μικρή ηλικία. Δεν κατάφερα να νιώσω καλά με αυτό το κομμάτι του εαυτού μου, με αποκορύφωμα να τρώω και bullying. Επηρεάστηκα και από αυτό. Είχα σχόλια στα social media όπως “ντάμπο το ελεφαντάκι” ή “πιάνεις κανάλια με αυτά τα αυτιά” και δεν βοηθούσαν πάρα πολύ. Δεν ένιωθα άνετα να πιάσω τα μαλλιά μου κοτσίδα ή να κάνω διάφορα κουρέματα», εξομολογήθηκε.  

Αφότου υποβλήθηκε στην ωτοπλαστική, η Αναστασία Τσιλιμπίου πραγματοποίησε τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα»: «Είναι κάτι που το ήθελα πάρα πολλά χρόνια. Είμαι πάρα πολύ υπέρ του άμα αν δεν σου αρέσει κάτι πάνω σου να το αλλάζεις. Είναι μικρή η ζωή, απλά το πήρα απόφαση. Προφανώς όταν αλλάζεις κάτι πάνω σου γιατί έρχεσαι ενάντια στη φύση του σώματός σου, πονάει αρκετά. Λογικό είναι, γι’ αυτό και φοράω κορδέλες, που τις φορούσε και πιο πριν είναι αναγκαστικό για την επούλωση και την ανάρρωση. Αυτό θα το κρατήσω ας πούμε ένα μήνα και μετά για τρεις μήνες θα υπάρχει ένα πρήξιμο το οποίο θα φύγει σιγά σιγά». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top