Ελένη Χατζίδου για γνωστό τραγουδιστή: «Άπλωσε το χέρι... καταλαβαίνετε»

«Δεν είχα τη δύναμη να σηκωθώ να φύγω», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια

Δείτε όσα είπε η Ελένη Χατζίδου στο Breakfast@Star

Μια σοκαριστική αποκάλυψη έκανε με τρεμάμενη φωνή η Ελένη Χατζίδου το πρωί της Πέμπτης. Μετά τη συνέντευξη της Καίτης Γαρμπή που είδαμε στο Breakfast@Star κι αναφέρθηκε στους διπρόσωπους συναδέλφους της, η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια μίλησε για έναν πολύ γνωστό τραγουδιστή και την πολύ κακή συμπεριφορά που είχε στη συνεργασία τους.  

«Μπαίνοντας σε αυτόν τον χώρο έχω απομυθοποιήσει πολύ κόσμο. Όταν διάβασα το θέμα με έπιασε μια ταχυκαρδία... θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας και με τους τηλεθεατές, κάτι που δεν έχω μοιραστεί ούτε με τη μητέρα μου για να καταλάβετε.  

Χατζίδου: «Ήρθε ο άνδρας μου και μου είπε “Τον κόβεις τώρα τον θηλασμό”»

Είχα έναν τραγουδιστή πάρα πολύ ψηλά, με τον οποίο όταν έμαθα ότι θα συνεργαστώ μαζί του έκλαψα, συγκινήθηκα δηλαδή... Βγήκαμε στη σκηνή μαζί, κάναμε ντουέτο, και πάνω στη σκηνή εκεί που τραγουδάμε, μια από τις φορές, όχι την πρώτη φορά που βγήκα, την τρίτη φορά... άπλωσε το χέρι του και με έπιασε χαμηλά, όλοι καταλαβαίνετε τι ακριβώς έκανε έτσι», αποκάλυψε σοκαρισμένη η Ελένη Χατζίδου. 

«Δεν έκανα τίποτα, δεν έκανα τίποτα! Το είπα μόνο στην τότε σχέση μου, δε θυμάμαι... Ήμουν σε φάση που ψιλοχαμογέλασα κιόλας, δεν είχα τη δύναμη να σηκωθώ να φύγω, δεν είχα τη δύναμη... ούτε τώρα έχω τη δύναμη να πω το όνομά του. Μετά έμαθα ότι αυτά τα κάνει κατά κόρον, δηλαδή αυτό δεν ήταν και τίποτα... Μπήκα μέσα, το μόνο που ζήτησα ήταν να μην ξαναβγώ στο ντουέτο», πρόσθεσε.  

Ελένη Χατζίδου: «Είναι δυνατόν; Έφυγα από το μαγαζί!»

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι δε διέκοψε τη συνεργασία, αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ ξανά μαζί του. «Από πίσω είναι οι μουσικοί... φανταστείτε πώς ένιωσα εκείνη τη στιγμή!», είπε κλείνοντας.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top