Κατερίνα Κικίλια: Η σπάνια εμφάνιση της αδερφής του Βασίλη Κικίλια

Είναι καθηγήτρια Διοίκησης Τουρισμού στο πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Την αδερφή του Βασίλη Κικίλια, Κατερίνα Κικίλια, είδαμε σε μία σπάνια εμφάνισή της στα social media. Η εντυπωσιακή και πανύψηλη αδελφή του υπουργού Κλιματικής Κρισης και Πολιτικής Προστασίας επισκέφτηκε την Έλενα Ράπτη στο υπουργείο Τουρισμού,με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου της και φωτογραγήθηκαν  μαζί.

«Με μεγάλη χαρά δέχτηκα το βιβλίο "Εκπαιδευτική Πολιτική και Τουριστική Εκπαίδευση” της καθηγήτριας Κατερίνας Κικίλια, Προέδρου του Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Η κ. Κικίλια, που αποτελεί σημαντικό ακαδημαϊκό κεφάλαιο στο τομέα του Τουρισμού, μέσα από τις σελίδες του έργου της παρουσιάζει την εκπαιδευτική πολιτική που ακολουθήθηκε στην Ελλάδα προκειμένου να επιτευχθεί τόσο η ατομική ευημερία των πολιτών όσο και η κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της χώρας μας.Εκτενής ειδική αναφορά γίνεται στη διάρθρωση και δομή της Τουριστικής Εκπαίδευσης, η οποία εφοδιάζει τους καταρτιζόμενους με σύγχρονες γνώσεις και δεξιότητες ώστε υποστηρίξουν τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων που θα απασχοληθούν.

Για μια ακόμη φορά η κ. Κικίλια με το βιβλίο της αποδεικνύει το πραγματικό μεράκι της για την υποστήριξη και ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού» έγραψε στην ανάρτηση η Ελενα Ράπτη.

Δείτε την ανάρτηση:

Mαζί τους ήταν και άλλα μέλη του πανεπιστημίου.

κικιλιας

Είναι μετρημένες στα δάχτυλα οι φορές που έχουμε δει την Κατερίνα Κικίλια μαζί με τον αδερφό της Βασίλη Κικίλια σε δημόσιες εμφανίσεις.

κικιλια

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top