Η κόντρα Καινούργιου - Μαγγίρα και η απάντηση του Μακαλιά

«Για να ασχολούμαστε με την Καινούργιου σημαίνει ότι τη βλέπουμε»

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add star.gr on Google

Τη δική του απάντηση στην Κατερίνα Καινούργιου που είπε ότι η Μπέττυ Μαγγίρα κάνει… σκληρό gossip έδωσε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Μου αρέσει να πηγαίνω αντιδραστικά σε ό,τι λέει η Μπέττυ Μαγγίρα. Αν είναι καυστική, εγώ θα κάνω το αντίθετο για να ισορροπήσει η κατάσταση. Δε θεωρώ ότι κάνουμε σκληρό gossip, δεν είμαστε αυτή η εκπομπή, ούτε αυτοί οι άνθρωποι. Νομίζω περισσότερο εστιάζουμε στο χιούμορ παρά στο να κουνήσουμε δάκτυλο, όπως λένε πολλές φορές. Έβγαλε η Μπέττυ ανακοίνωση που λέει θα κάνω εγώ αυτή την εκπομπή; Υπάρχει κάποιος πίνακας, μια κλίμακα που λέει “από εδώ είναι πιο σκληρό το gossip, από εδώ πιο μαλακό;”. Κάθε μέρα θα θέλαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό», ανέφερε αρχικά στην εκπομπή Breakfast@star.

Κατερίνα Καινούργιου για την εκπομπή της Μαγγίρα: «Κάνει σκληρό gossip»

Η κόντρα Καινούργιου - Μαγγίρα και η απάντηση του Μακαλιά

O ηθοποιός και συνεργάτης της παρουσιάστριας σχολίασε και την αναφορά της KatKen ότι κάθε σαββατοκύριακο ασχολούνται με την εκπομπή της: «Είμαστε δημιουργικοί και αν μπορούσαμε θα κάναμε κάθε μέρα διαφορετική εκπομπή.. Δεν υπάρχει τίποτα διαφορετικό στην τηλεόραση. Τα κανάλια κάνουν ακριβώς τις ίδιες εκπομπές, αν με ρωτάς. Αυτή είναι η τηλεόραση σήμερα. Για να ασχολούμαστε με την Καινούργιου κάθε Σαββατοκύριακο, σημαίνει ότι την βλέπουμε, να είναι χαρούμενη».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top