Η κόντρα Καινούργιου - Μαγγίρα και η απάντηση του Μακαλιά

«Για να ασχολούμαστε με την Καινούργιου σημαίνει ότι τη βλέπουμε»

Τη δική του απάντηση στην Κατερίνα Καινούργιου που είπε ότι η Μπέττυ Μαγγίρα κάνει… σκληρό gossip έδωσε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Μου αρέσει να πηγαίνω αντιδραστικά σε ό,τι λέει η Μπέττυ Μαγγίρα. Αν είναι καυστική, εγώ θα κάνω το αντίθετο για να ισορροπήσει η κατάσταση. Δε θεωρώ ότι κάνουμε σκληρό gossip, δεν είμαστε αυτή η εκπομπή, ούτε αυτοί οι άνθρωποι. Νομίζω περισσότερο εστιάζουμε στο χιούμορ παρά στο να κουνήσουμε δάκτυλο, όπως λένε πολλές φορές. Έβγαλε η Μπέττυ ανακοίνωση που λέει θα κάνω εγώ αυτή την εκπομπή; Υπάρχει κάποιος πίνακας, μια κλίμακα που λέει “από εδώ είναι πιο σκληρό το gossip, από εδώ πιο μαλακό;”. Κάθε μέρα θα θέλαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό», ανέφερε αρχικά στην εκπομπή Breakfast@star.

Κατερίνα Καινούργιου για την εκπομπή της Μαγγίρα: «Κάνει σκληρό gossip»

O ηθοποιός και συνεργάτης της παρουσιάστριας σχολίασε και την αναφορά της KatKen ότι κάθε σαββατοκύριακο ασχολούνται με την εκπομπή της: «Είμαστε δημιουργικοί και αν μπορούσαμε θα κάναμε κάθε μέρα διαφορετική εκπομπή.. Δεν υπάρχει τίποτα διαφορετικό στην τηλεόραση. Τα κανάλια κάνουν ακριβώς τις ίδιες εκπομπές, αν με ρωτάς. Αυτή είναι η τηλεόραση σήμερα. Για να ασχολούμαστε με την Καινούργιου κάθε Σαββατοκύριακο, σημαίνει ότι την βλέπουμε, να είναι χαρούμενη».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top