«Έχει τρύπιες τσέπες δεν τα πάει καλά»: Ποιος το είπε για τον Παπακαλιάτη;

Όσα αποκάλυψε ο άνθρωπος που τον ξέρει καλύτερα από όλους!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Ελένη

Μιλάει σπάνια όπως κι ο γιος του, αλλά δεν κρύβει το πόσο υπερήφανος είναι για την πορεία του στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Ο λόγος για τον πατέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Μανώλη, που μίλησε στο Creta TV για τη στιγμή που ο γιος του αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική, αφήνοντας πίσω του τις σπουδές στα Οικονομικά

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Όσα είπε για εκείνον ο πατέρας του, Μανώλης

«Ούτως ή άλλως δεν τα πάω πολύ καλά», είπε χαρακτηριστικά ο δημιουργός στον πατέρα του για τις σπουδές του στο παρελθόν, με εκείνον να συνηγορεί και να υποστηρίζει πως έχει... τρύπιες τσέπες, όπως είδαμε στο απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Υπερήφανος για τον Χριστόφορο, δηλώνει ο πατέρας του Μανώλης Παπακαλιάτης

Υπερήφανος για τον Χριστόφορο, δηλώνει ο πατέρας του Μανώλης Παπακαλιάτης

«Θυμάμαι τη στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά ή σχεδόν επαγγελματικά με την Tέχνη. Αρχικά ήταν κολλημένος με το θέατρο της σχολής του Μωραΐτη, αλλά εγώ είχα άλλα όνειρα. Θεώρησα ότι καλό θα ήταν να σπουδάσει οικονομικά για να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις και να μάθει πέντε πράγματα. Είχαμε πάει μαζί στη Βοστώνη, αλλά αυτός με κορόιδευε...», δήλωσε αρχικά ο πατέρας του δημιουργού. 

Ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη σε μια σπάνια εμφάνιση

«Τότε έπαιζε στους Μήτσους κι όταν είδε ότι αυτό προχωράει μου λέει: “Ρε μπαμπά αν θα φύγω τώρα για 4-5 χρόνια από το προσκήνιο, θα χαθώ. Οπότε νομίζω ότι δεν πρέπει να ασχοληθώ με τα οικονομικά, τα οποία ούτως ή άλλως δεν τα πολύ πάω καλά”. Ο Χριστόφορος έχει τρύπιες τσέπες δεν τα πάει καλά. Οπότε σταμάτησε το πανεπιστήμιο και τότε ξεκίνησε την καριέρα του», αποκάλυψε στη συνέχεια. 

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με τον πατέρα του Μανώλη Παπακαλιάτη σε εκδήλωση το 2019

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με τον πατέρα του Μανώλη Παπακαλιάτη σε εκδήλωση το 2019 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Κλείνοντας, ο Μανώλης Παπακαλιάτης αναφέρθηκε σε όλα τα παιδιά του, που τον κάνουν περήφανο σήμερα για διαφορετικούς λόγους, λέγοντας: «Για όλα τα παιδιά μου είμαι υπερήφανος. Έχουν βγει καλά παιδιά, εντάξει, ο Χριστόφορος, έχοντας αυτή τη δημοσιότητα θεωρώ ότι είναι κι αυτός ένα πάρα πολύ καλό παιδί, προσγειωμένο. Δεν έχει πηδήξει το καλάμι κι ένας πατέρας με τη σταδιοδρομία του Χριστόφορου, δεν μπορεί παρά να είναι περήφανος».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top