Ετεοκλής Παύλου: «Το κρύο του θανάτου είναι πολύ βαρύ να το νιώσεις»

Συγκλονίζει ο παρουσιαστής του Star για το ατύχημα που τον έριξε σε κώμα

Η συγκινητική εξομολόγηση του Ετεοκλή Παύλου στο Breakfast@Star για την περίοδο που ήταν στο νοσοκομείο

Το πρωινό δίδυμο του Breakfast@Star, Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου, παραχώρησαν μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Status και τον Κωνσταντίνο Καμέα.

Χατζίδου: «Όταν γνώρισα τον Ετεοκλή ρωτούσαν ''εσύ γιατί είσαι με αυτόν;''»

Εκτός από τηλεοπτικό ζευγάρι, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι ζευγάρι και στη ζωή

Εκτός από τηλεοπτικό ζευγάρι, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι ζευγάρι και στη ζωή

Συγκλονιστική ήταν η στιγμή που ο παρουσιαστής του Star μίλησε για το μοιραίο βράδυ, το οποίο του άλλαξε τη ζωή. Πριν από 11 χρόνια ο ίδιος δέχτηκε πυροβολισμό, ενώ εργαζόταν σε νυχτερινό κέντρο, με αποτέλεσμα να πέσει έναν μήνα σε κώμα και να χάσει το δεξί του πόδι. 

Ελένη Χατζίδου: Ο Ετεοκλής Παύλου τα «έχασε» με το on air τσιφτετέλι της

«Το συγκεκριμένο ως συμβάν είναι για να σου καταστρέψει τη ζωή. Το ίδιο το συμβάν. Θεωρώ ότι είναι πολύ στενάχωρο για τους ανθρώπους γενικότερα ότι καταλαβαίνουμε το νόημα της ζωής πέντε με δέκα δευτερόλεπτα πριν πεθάνουμε. Τότε είναι που καταλαβαίνεις αυτή τη ματαιότητα και λες «αυτό ήταν η ζωή, πέρασε». Ακούγεται πολύ απλό αλλά είναι πολύ σοκαριστικό. Το κρύο του θανάτου είναι πολύ βαρύ να το νιώσεις».

«Αφού έχεις νιώσει όμως αυτό το συναίσθημα, είναι πολύ μεγάλη ευλογία και τύχη να μπορείς να ξαναέρθεις στη ζωή και να την διεκδικείς από την αρχή. Είσαι σε μια πολύ πλεονεκτική θέση, ακόμα και έχοντας μια μεγάλη και σοβαρή αναπηρία όπως είναι το να χάσεις το πόδι σου», εξομολογήθηκε ο αθλητής.

«Μέσα σε μια συμπλοκή σε μαγαζί, ανάμεσα σε δυο παρέες, ένας από αυτούς είχε ένα όπλο και το έβγαλε. Οι σφαίρες ήρθαν επάνω μου και από εκεί και πέρα ξεκίνησε όλο αυτό το τεράστιο ταξίδι που ξύπνησα μέσα στο νοσοκομείο και νοσηλεύτηκα για σχεδόν δυο χρόνια. Έκανα 16 χειρουργεία, από τα οποία το θέμα του ποδιού ήταν το πιο απλό. Στην ουσία η σφαίρα μπήκε από την αριστερή πλευρά και βγήκε από την δεξιά οπότε όλα ζωτικά μου όργανα είχαν τρυπήσει και είχα εσωτερική αιμορραγία», αποκάλυψε ο Ετεοκλής Παύλου για το ατύχημα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top