Η Μαριάντα Πιερίδη για τον χωρισμό της: «Είμαι πάρα πολύ καλά»

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά το διαζύγιο από τον Δημήτρη Κατριβέση

Δείτε το βίντεο από το Happy Day

Η Μαριάντα Πιερίδη το βράδυ της Πέμπτης έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά την αποκάλυψη του χωρισμού της από τον Δημήτρη Κατριβέση

Πιερίδη - Κατριβέσης: Οριστικός χωρισμός μετά από επτά χρόνια γάμου

Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την είδηση του χωρισμού της από τον γνωστό σεφ, ενώ τόνισε πως είναι πολύ καλά στην προσωπική της ζωή

Παλιότερη εμφάνιση της Μαριάντας Πιερίδη και του Δημήτρη Κατριβέση

Παλιότερη εμφάνιση της Μαριάντας Πιερίδη και του Δημήτρη Κατριβέση /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Δεν έχω να σας πω κάτι. Είδα όλα τα δημοσιεύματα που γράφτηκαν, λογικό δεν είναι; Δε θέλω να το συζητήσω σε ό,τι έχει να κάνει με τα δημοσιεύματα», είπε αρχικά η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια.   

Μαριάντα Πιερίδη: «Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή»

«Είμαι πάρα πολύ καλά αυτή την περίοδο. Ό,τι χρειάζεται να θωρακίσω και να το προστατεύσω, μπορώ να το κάνω. Ό,τι χρειάζεται να μείνει μακριά από τις κάμερες, μπορεί να μείνει», πρόσθεσε. 

Δείτε όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη Μαριάντα Πιερίδη

Μετά το βίντεο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε το δικό της ρεπορτάζ για το διαζύγιο της Μαριάντας Πιερίδη. «Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι ο χωρισμός αποφασίστηκε από κοινού πριν από 15-20 μέρες. Έκαναν την προσπάθειά τους να τα ξαναβρούν όλους αυτούς τους μήνες. Ο Δημήτρης έχει υπάρξει πολύ σωστός στο παιδί της. Δυστυχώς πριν από 15 μέρες έκλεισαν τον κύκλο τους. Τις λεπτομέρειες μου τις είπε ένας άλλος άνθρωπος», αποκάλυψε η παρουσιάστρια του Happy Day.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top