Σκορδά: Σήμερα η κηδεία του πατέρα της - Θα δώσει το «παρών» ο Λιάγκας;

Στο Κιλκίς το τελευταίο «αντίο» στον Δημήτρη Σκορδά

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Φαίη Σκορδά και η οικογένειά της, μετά τον θάνατο του πατέρα της, Δημήτρη Σκορδά, σε ηλικία 72 ετών, ο οποίος φέρεται να «έφυγε» ξαφνικά στον ύπνο του, τα ξημερώματα της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου.

Φαίη Σκορδά: Όλες οι φορές που είχε μοιραστεί φωτογραφίες με τον πατέρα της

Η Φαίη Σκορδά, όπως ήταν φυσικό, απουσίασε από το πλατό της εκπομπής της στον ΣΚΑΪ και οι συνεργάτες της έκαναν την εκπομπή χωρίς εκείνη. Ευχήθηκαν δημόσια συλλυπητήρια στην ίδια και την οικογένειά της.

«Θα έχετε ενημερωθεί ότι έχει χάσει τον πατέρα της και για εμάς όλους εδώ είναι μια από τις πιο δύσκολες επαγγελματικές στιγμές να κληθούμε να κάνουμε Fay’s Time χωρίς τη Φαίη. Δεν μπορεί να γίνει, απλά μηχανικά κάπως θα βγει μια εκπομπή η οποία έχει ετοιμαστεί απ’ όλη την ομάδα», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Στο Κιλκίς η κηδεία του πατέρα της Φαίης Σκορδά

Η κηδεία του πατέρα της παρουσιάστριας, θα γίνει σήμερα Τρίτη 30 Ιανουαρίου, στις 15.00 στο Σταυροχώρι του Κιλκίς, ενώ, σύμφωνα με το youweekly.gr, υπάρχει το ενδεχόμενο να παρευρεθεί ο Γιώργος Λιάγκας. Αναμένεται να εμφανιστεί στην έναρξη της εκπομπής του, αλλά να αναχωρήσει αργότερα για την ιδιαίτερη πατρίδα της πρώην συζύγου του, προκειμένου να είναι στο τελευταίο «αντίο» στον Δημήτρη Σκορδά. 

skord;a

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Φαίη Σκορδά: «Να σε προσέχει από ψηλά ο μπαμπάκας σου»

σκορδά

Για τον θάνατο του πατέρα της Φαίης Σκορδά μίλησε μέσα από το Happy Day και η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Τρίτης.

Η παρουσιάστρια έστειλε τα συλληπητήριά της στη Φαίη Σκορδά, λέγοντας: «To μάθαμε χθες την ώρα της εκπομπής, αλλά επειδή δεν είχε επιβεβαιωθεί η είδηση, δεν θελήσαμε να το ανακοινώσουμε και να το πούμε πρώτοι. Δεν ξέραμε και τι συμβαίνει ακριβώς. 

Τα ειλικρινή μας συλληπητήρια στην οικογένεια της Φαίης, στην κυρία Εύα τη μαμά της. Ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι, μια πολύ αγαπημένη οικογένεια. Εμείς από τα πρώτα χρόνια του Alter που κάναμε παρέα με τη Φαίη και οι γονείς της έρχοταν και συχνά... Τους έχω γνωρίσει. Φαίη να είσαι δυνατή και να σε προσέχει ο μπαμπάς σου από ψηλά».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top