«Λύγισε» η Δέσποινα Μπεμπεδέλη: «Βγήκε φήμη ότι είχε σκοτωθεί ο άντρας μου»

Συγκινούν όσα περιέγραψε η καταξιωμένη ηθοποιός

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του Mega

Τη Δέσποινα Μπεμπεδέλη συνάντησε η Νίκη Λυμπεράκη το βράδυ της Κυριακής στην εκπομπή Μεγάλη Εικόνα του Mega, με αφορμή την τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από τη σειρά Famagusta του Αντρέα Γεωργίου. 

Δέσποινα Μπεμπεδέλη: Η ηλικία, η καριέρα και ο γάμος που έκανε στην Κύπρο

Ανάμεσα σε άλλα, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια μίλησε για τις αναμνήσεις που έχει από τα δραματικά γεγονότα του ’74 στην Κύπρο και τη συμμετοχή στον πόλεμο του συζύγου της

Εδώ και πολλά χρόνια η Δέσποινα Μπεμπεδέλη ζει μόνιμα στην Κύπρο

Εδώ και πολλά χρόνια η Δέσποινα Μπεμπεδέλη ζει μόνιμα στην Κύπρο

Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα Μπεμπεδέλη εξομολογήθηκε πως: «Τα βιώσαμε αυτά τα γεγονότα. Βέβαια δηλώνω από την αρχή ότι μέσα από αυτή την τραγωδία είμαστε μια οικογένεια από εκείνες που, θα έλεγα, ήμασταν τυχερές κάτω από εκείνες τις συνθήκες. Δεν κλάψαμε νεκρούς, δεν έχουμε την αγωνία την προσωπική και την ατομική των αγνοουμένων, δεν ξεριζωθήκαμε από πατρίδες. Βίωσα όμως τον πόλεμο. Ο άντρας μου πήγε να πολεμήσει ως έφεδρος. Πέρασα αγωνίες γιατί βγήκε φήμη ότι είχε σκοτωθεί, τον έψαχνα στα νοσοκομεία. Ας πούμε πως ήταν μια παρεξήγηση ως προς το όνομα αλλά πέρασα πάρα πολύ μεγάλη αγωνία πάνω σε αυτό». 

Δέσποινα Μπεμπεδέλη: Ηθοποιός η κόρη της, αθλητικογράφος ο γιος της

«Είχα μείνει πίσω με τα δυο μωρά μου αλλά ξέρετε τι αγαλλίαση είναι, μετά από όλο αυτό το άγχος του να σκέφτομαι ότι μπορεί να έχει χαθεί και να μην τον ξαναδώ, να τον βρίσκω μπροστά μου; Είναι πολύ μεγάλη ευτυχία αυτό. Να ξαναγυρίζει δηλαδή ο άνθρωπος που φοβάσαι ότι δε θα τον ξαναδείς γιατί έχει πάει στον πόλεμο», πρόσθεσε. 

Η Δέσποινα Μπεμπεδέλη υποδύεται τη Χαρίτα Μάντολες στη σειρά Famagusta

Η Δέσποινα Μπεμπεδέλη υποδύεται τη Χαρίτα Μάντολες στη σειρά Famagusta

«Είναι ένα απερίγραπτα πολύτιμο δώρο» συμπλήρωσε, εμφανώς συγκινημένη, η Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top