Carrie Bradshaw: Η εμβληματική tutu της στο «Sex and the City» πουλήθηκε!

Έναντι 47.715 ευρώ!

Carrie Bradshaw: Πουλήθηκε Η Εμβληματική Τutu Της!

Πουλήθηκε σε δημοπρασία για το ταπεινό ποσό των 52.000 δολαρίων ή αλλιώς 47.715 ευρώ η εμβληματική, τριών επιπέδων, λευκή tutu (φούστα) που φορούσε η Sarah Jessica Parker στους τίτλους έναρξης της σειράς «Sex and the City».

Η συγκεκριμένη φούστα έγινε συνώνυμο με το εκκεντρικό στιλ του χαρακτήρα της πρωταγωνίστριας Carrie Bradshaw. Η τούλινη φούστα με την ασορτί σατέν ζώνη δημοπρατήθηκε από τον οίκο Julien’s Auctions, έναν ιστότοπο που μπορεί να φημίζεται κυρίως για τα έργα τέχνης του.

Η φούστα αποτελεί ένα από τα πέντε κομμάτια που χρησιμοποιήθηκαν για τους τίτλους έναρξης της σειράς «Sex and the City».

Η ιστορία της tutu της Carrie Bradshaw

Η σχεδιάστρια κοστουμιών Patricia Field αγόρασε τη συγκεκριμένη φούστα για 5 δολάρια από ένα κατάστημα στο Μανχάταν. Αρχικά, ο χαρακτήρας της Parker επρόκειτο να φορέσει ένα Marc Jacobs φόρεμα στους τίτλους έναρξης, αλλά η Field επέλεξε μια πιο εκκεντρική εμφάνιση για εκείνη!

Επίσης, η φούστα κάνει μια ξεχωριστή εμφάνιση στη σειρά, όταν η Carrie κάνει ένα ξεκαθάρισμα στην ντουλάπα της πριν μετακομίσει με τον Mr Big και κάνει μία μίνι επίδειξη μόδας μπροστά στις φίλες της για να δει ποια ρούχα θα πάρει μαζί της και ποια όχι.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top