Νίκος Παππάς: Το πρώτο βίντεο μαζί με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου

Χατζηθεοδώρου: «Αυτοί είναι οι λόγοι που δε μιλάω για τα προσωπικά μου»

Νίκος Παππάς: Το βίντεο που ανέβασε με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου σε karaoke night
 

Αν και η είδηση περί ερωτικού ειδυλλίου μεταξύ του Νίκου Παππά και της Βάλιας Χατζηθεοδώρου ήρθε πρόσφατα στη δημοσιότητα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News, αυτή η σχέση μέτρα αρκετό καιρό.

παππας βαλια

Βάλια Χατζηθεοδώρου - Νίκος Παππάς: Είναι σε σχέση! Το ταξίδι στη Νέα Υόρκη

Ο μπασκετμπολίστας και η παρουσιάστρια, όπως γράφει το δημοσίευμα, μένουν μαζί αρκετές ημέρες της εβδομάδας στο σπίτι του στο Παλαιό Ψυχικό. Αυτό το διάστημα μάλιστα, ο Νίκος Παππάς έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο, καθώς δεν αγωνίζεται σε κάποια ομάδα μπάσκετ και είναι αφοσιωμένος στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Η πρώτη αντίδραση για τη σχέση της με τον Νίκο Παππά

Μέχρι τώρα, το ζευγάρι κρατά χαμηλό προφίλ και δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα από όσα γράφονται και ακούγονται.

Ωστόσο, το βράδυ της Κυριακής ο μπασκετμπολίστας δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram από μία karaoke night με φίλους και εκεί βρισκόταν και η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Αυτοί είναι οι λόγοι που δε λέω για την προσωπική μου ζωή»

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star συνάντησε την Βάλια Χατζηθεοδώρου, η οποία εξήγησε γιατί αποφεύγει πλέον να μιλήσει για τα προσωπικά της. 

«Δεν απαντάω στις ερωτήσεις για τη προσωπική μου ζωή, γιατί νιώθω ότι αν απαντήσω μετά θα πρέπει να ξαναβγείς, να διαψεύσεις, να επιβεβαιώσεις. Δε θέλω να πω κάτι και νομίζω ότι είναι και δικαίωμά μου. Δεν είναι ευχάριστο για μένα να μην ασχολούνται με αυτά που κάνω επαγγελματικά, αλλά το καταλαβαίνω και είμαι πολύ καλά με αυτό. Απλά δεν είναι όλες οι φάσεις για όλα. Έχω άλλα πράγματα στο μυαλό μου, οπότε δεν είμαι σε φάση να πω κάτι», ανέφερε η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top