Ντέιβιντ Γκέιλ: Πέθανε στα 58 του ο ηθοποιός του Beverly Hills 90210

Η αιτία του θανάτου του δεν έχει γίνει γνωστή

Ντέιβιντ Γκέιλ

Σε θλίψη έχει βυθιστεί ο κόσμος της τηλεόρασης, καθώς έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Ντέιβιντ Γκέιλ.  Ο Γκέιλ, είχε γινεί γνωστός στο ευρύ κοινό για τον ρόλο του στην εμβληματική σειρά Beverly Hills 90210 της δεκαετίας του 1990.

Ο γνωστός πρωταγωνιστής πέθανε στα 58 του και η αιτία του θανάτου του δεν έχει γίνει γνωστή. Ο Γκέιλ «έφυγε» και άφησε πίσω του μια σημαντική καριέρα. Ανάμεσα στους σπουδαίους του ρόλους και εκείνος ως ο αρραβωνιαστικός του χαρακτήρα της Σάνεν Ντόχερτι, Μπρέντα Γουολς.

Η είδηση του θανάτου του επιβεβαιώθηκε από τον καλό του φίλο, Πίτερ Φεριέρο, παρουσιαστή του πόντκαστ Beverly Hills, 90210 Rewatch αλλά και την αδερφή του.

Ο Φεριέρο τον περιέγραψε με τα καλύτερα λόγια: «Ο Ντέιβιντ ήταν ένας ευγενικός άνθρωπος. Μακάρι να μπορούσα να του είχα μιλήσει περισσότερο», Ήταν γεμάτος ζωή και απίστευτες ιστορίες. Είμαι ευγνώμων που τον γνώρισα. Λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου. Ήσουν ένα δώρο για όλους μας».

Η αδερφή του, Κέιτι Κολμενάρες, επιβεβαίωσε τον θάνατό του σε μια ανάρτηση στο Instagram το Σάββατο, γράφοντας: «Δεν υπήρξε σχεδόν ούτε μια μέρα στη ζωή μου που να μην ήσουν μαζί μου, στο πλευρό μου».

Η καριέρα του Γκέιλ περιλαμβάνει κι άλλους ρόλους, συμπεριλαμβανομένης της ερμηνείας του ως Δρ Τζο Σκάνλον στο spin-off της σειράς General Hospital Port Charles (1999 -2000). Ο Ντέιβιντ εμφανίστηκε και στο General Hospital. Η τελευταία του εμφάνιση στην οθόνη ήταν το «Belly of the Beast» το 2008. Επιπλέον, είχε εμφανιστεί σε εκπομπές όπως οι Savannah, ER και Robin Hoods.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top