Πέθανε ο Χάρης Κωστόπουλος

Η συγκινητική ανάρτηση της Ελένης Χατζίδου

Δείτε τι είχε πει πριν από λίγο καιρό η σύζυγος του Χάρη Κωστόπουλου, Βιβή στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Θλίψη στον χώρο του τραγουδιού σκόρπισε η είδηση του θανάτου, του καταξιωμένου καλλιτέχνη Χάρη Κωστόπουλου. Ο τραγουδιστής που έγινε γνωστός μέσα από τις επιτυχίες «Είσαι μια θεά», «εδώ σε θέλω καρδιά μου», « Ξένα κρεβάτια» και άλλα πολλά τραγούδια, λίγο πριν τα Χριστούγεννα νοσηλεύονταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Ιδιωτική Νοσοκομείου και η κατάσταση της υγείας του τις τελευταίες μέρες να έχει επιδεινωθεί. 

Χάρης Κωστόπουλος: Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Η σύζυγός του Βιβή και τα δύο του παιδιά  Χρήστος και Ραφαήλ ήταν διαρκώς στο πλευρό του αυτές τις δύσκολες ώρες, το ίδιο και ο αδερφός του, Δημήτρης. Οι ίδιοι μάλιστα γνωστοποίησαν και τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό που διατηρούσε στο faebook ο τραγουδιστής.

Ο Χάρης Κωστόπουλος με τη σύζυγό του Βιβή σε έξοδό τους πριν λίγα χρόνια/ φωτογραφία από ndpphoto.gr

«Με μεγάλη θλίψη σας ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας πατέρας και σύζυγος Χάρης άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Θα ενημερώσουμε σύντομα για το ποτε και που θα λάβει χώρα η κηδεία, ούτως ώστε να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τον Χάρη μας. 
Ζητάμε την κατανόηση και το σεβασμό αυτή τη στιγμή στο πένθος που βιώνουμε. 
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Metropolitan για τις προσπάθειες τους σε όλη αυτή την διαδρομή.

Χρήστος, Ραφαήλ, Βιβή» ανέφερε στην ανάρτησή της στο facebook η οικογένεια του τραγουδιστή. 

Ο Χάρης Κωστόπουλος είχε  κυκλοφορήσει συνολικά 23 Δίσκους και είχε κάνει διάφορες περιοδείες σε Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και είχε τραγουδήσει σε χώρες όπως Γερμανία, Αυστραλία, Αμερική.

Η Ελένη Χατζίδου η οποία και είχε συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν, τον αποχαιρέτησε δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του στα social media κάτω από τη λεζάντα της οποίας έγραψε:

«Ένας καλόκαρδος άνθρωπος,δοτικός και άψογος συνεργατης... Έχω πέσει απ τα σύννεφα,δεν είχα ιδεα ότι πάλευε με το θεριό... Μου χάρισες ένα απ τα πιο ωραία και σημαντικά,για την πορεία μου,τραγούδια... Σ ευχαριστώ... Καλό παράδεισο...»

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top