Στην εντατική πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής

«Το παλεύει παλληκαρήσια» λέει άνθρωπος από το περιβάλλον του

Δείτε τι είχε δηλώσει πριν από λίγες μέρες η σύζυγός του, Βιβή στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικού θεραπευτηρίου νοσηλεύεται ο Χάρης Κωστόπουλος, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Secret.

Ο Χάρης Κωστόπουλος πριν μερικά χρόνια στο North Live Stage/ φωτογραφία από ndpphoto.gr

«Εσύ μου γράφεις» τραγουδά ο Χάρης Κωστόπουλος

Ο αγαπημένος τραγουδιστής που έγινε γνωστός μέσα από τις επιτυχίες του «Ας ξεχαστώ», «Πειρατικά» και «Μια βραδιά με τον Χάρη», σύμφωνα με το έντυπο μέσω εισήχθη στο νοσοκομείο λίγο πριν τα Χριστούγεννα και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται «κρίσιμη».
Στο πλευρό του ερμηνευτή είναι συνεχώς η οικογένεια του: η σύζυγός του Βιβή και οι δύο γιου του Χρήστος και Ραφαήλ καθώς και ο αδερφός του Δημήτρης. 

Το οικογενειακό του περιβάλλον, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αναφέρει πως παρότι έχει βεβαρυμένο ιστορικό υγείας, παλεύει παλληκαρίσια. 

Η Σάσα Μπάστα η οποία έχει συνεργαστεί μαζί του, ανέφερε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα, πως γνωρίζει την κατάσταση υγείας του τραγουδιστή και η σκέψη της είναι μαζί του.

«Είναι ένας άνθρωπος πάντα χαρούμενος, με μια καλή κουβέντα για όλους. Γνωρίζω και τη γυναίκα του. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα θαύμα, είναι όντως δύσκολα… Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, το εύχομαι και είμαι σίγουρη ότι αυτή τη δύσκολη μάχη θα την κερδίσει κι αυτή τη φορά», 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top