Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η σχέση του με τη Δροσάκη μετά το διαζύγιό τους

Όσα εξομολογήθηκε ο ηθοποιός καλεσμένος στο «Χαμογέλα και Πάλι»

Στην παρέα του «Χαμογέλα και Πάλι» φιλοξενήθηκε το πρωί της Κυριακής 14 Ιανουαρίου ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Μπουρδούμης: «Δε θα προκαλέσω η ιδιωτική μου ζωή να γίνει δημόσια»

Ο γνωστός ηθοποιός -ο οποίος στα επόμενα επεισόδια θα κάνει είσοδο στην τηλεοπτική σειρά «Ναυάγιο»- μίλησε για την πατρότητα, αλλά και τη σχέση που διατηρεί με την πρώην σύζυγό του Λένα Δροσάκη μετά το διαζύγιό τους. 

Στιγμιότυπο από την παράσταση «Photograph 5», στην οποία πρωταγωνιστούσε το πρώην ζευγάρι /Φωτογραφία NDP Photo Agency /Έλλη Πουπουλίδου 

«Είμαστε σε ένα καινούριο πλαίσιο, το βρίσκουμε μέρα με τη μέρα. Δεν υπάρχει οδηγός επιβίωσης σε αυτό το κομμάτι. Το επάγγελμά μας είναι επίφοβο ακόμη και για τα προγράμματα, δεν έχουμε σταθερό πρόγραμμα. Υπάρχει μια αστάθεια. Προσπαθούμε να είμαστε εκεί και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον σε οτιδήποτε συμβεί. Μένω πολύ κοντά στο σπίτι και λειτούργησε αυτό», εξομολογήθηκε για το πώς είναι οι ζωές τους, αφότου αποφάσισαν να τραβήξουν παράλληλους δρόμους.

Μπουρδούμης: Η σχέση με τον γιο του μετά το διαζύγιο από τη Λένα Δροσάκη

«Βλέπω ότι έχουμε δεθεί περισσότερο με το παιδί μου, κι κάνουμε περισσότερα πράγματα. Πηγαίνουμε βόλτες, θέατρο. Είναι πολύτιμες οι ώρες πια με τον γιο μου. Παίζουμε με την συνθήκη δεν παίζουμε έναν ρόλο. Είμαι πλήρως αφοσιωμένος στον γιο μου», αποκάλυψε για τον δημιουργικό χρόνο που περνάει με τον γιο του, Αναστάση, που είναι η απόλυτη προτεραιότητά του. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top