Μαρία Ηλιάκη: Η δυσκολία της κόρης της και η σχέση με τον Στέλιο Μανουσάκη

Η παρουσιάστρια απάντησε σε ερωτήσεις των followers της

Η Μαρία Ηλιάκη έχει αναπτύξει μια όμορφη σχέση με τους διαδικτυακούς της φίλους. Έτσι το απόγευμα της Πέμπτης 11/01, ξέκλεψε λίγο χρόνο από τις οικογενειακές της υποχρεώσεις κι έκανε ένα Q&A.

Μαρία Ηλιάκη: Τώρα και κομμώτρια η κόρη της – Κούρεψε την κούκλα της

Δέχτηκε πάρα πολλές ερωτήσεις όπως το ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που έχει αντιμετωπίσει με την κόρη της, Κατερίνα.

«Νομίζω πως το πιο δύσκολο τασκ με την Κατερινούλα μέχρι στιγμής είναι αυτή η περίοδος τώρα, που έχει αρχίσει και γίνεται πιο απαιτητική. Που θέλει κάποια πράγματα και πρέπει να μπουν κάποια όρια. Που αρχίζει και κλαίει, γιατί αυτός είναι ο τρόπος της για να απαιτήσει. Κι εκεί πρέπει να είσαι έτοιμη και για να την αγκαλιάσεις, να την παρηγορήσεις και ταυτοχρόνως να της βάλεις κάποια μικρά όρια για να αρχίσει να μαθαίνει. Αυτό μου φαίνεται βουνό» απάντησε η Μαρία Ηλιάκη.

Σικάτη η Μαρία Ηλιάκη: Δημόσια εμφάνιση με total black outfit

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki)

Φυσικά, δέχτηκε κάποιες πιο προσωπικές σχέσεις όπως πως είναι η σεξουαλική της ζωή με τον Στέλιο Μανουσάκη μετά τη γέννηση της κόρης τους.

«Τέτοιες ερωτήσεις ντρέπομαι πολύ να τις απαντήσω… Σίγουρα με το που θα γεννήσεις, προφανώς και δεν είναι το ίδιο. Θέλει χρόνο για να επανέλθεις στην προηγούμενη ωραία κατάσταση. Καταλαβαίνετε τι εννοώ. Θέλει και υπομονή, και από τους δύο. Και από τη γυναίκα και από τον άνδρα προφανώς. Είναι δύο σε αυτό. Το σώμα μας μετά την εγκυμοσύνη θέλει τον χρόνο του. Πιστεύω σας κάλυψα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μαρία Ηλιάκη: Οι ευχές στον σύζυγό της Στέλιο Μανουσάκη για τα γενέθλιά του

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top