Λίλα Μπακλέση: Η Ιωάννα «Στα Σύνορα» έχει τα φόντα να γίνει λαθρεμπόρισσα

Την Κυριακή 15/1 στις 21:00 έρχεται νέο επεισόδιο της σειράς

Δείτε τη συνέντευξη της Λίλας Μπακλέση, του Νίκου Πουρσανίδη και του Βασίλη Τριανταφύλλου στο Breakfast@Star

Η Λίλα Μπακλέση πρωταγωνιστεί στην αγαπημένη σειρά του Star «Στα Σύνορα» και υποδύεται την Ιωάννα. Η οικογένεια της Ιωάννας κάνει λαθρεμπόριο και το αγόρι της υπηρετεί τη δημόσια τάξη. Μπορείτε να φανταστείτε, λοιπόν, τι θα γίνει όταν εκείνος καταλάβει ότι πάει να μπλέξει με μια παραβατική οικογένεια; Την απάντηση θα δώσει η Λίλα Μπακλέση, η πρωταγωνίστρια του Star στο περιοδικό TiVi Σίριαλ και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου.

«Στα Σύνορα»: Αυτοί είναι οι χαρακτήρες της κωμικής σειράς του Star!

Η όμορφη ηθοποιός παραδέχτηκε αρχικά ότι περνούν πολύ ωραία στα γυρίσματα και ότι έχουν γίνει μία κανονική οικογένεια πλέον!

«Φυσικά και γελάμε κι εμείς. Είναι κάποιες φορές που εκ των προτέρων ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολες από άποψη γέλιου… Αρχικά φταίνε ο Βασίλης και ο Παύλος Θωμόπουλος αλλά το μεγαλύτερο πειραχτήρι από όλους είναι ο Κώστας Κόκλας. Συναντήθηκε, ωστόσο, ξανά τηλεοπτικά με την Υρώ Μανέ, το διασκεδάζουν απίστευτα και παρασέρνουν στο πέρασμά τους όλους μας. Η αλήθεια είναι ότι η οικογένεια μου φέτος είναι η καλύτερη που θα μπορούσα να έχω».

Στα Σύνορα: Δείτε ξανά τα αγαπημένα επεισόδια

Η Λίλα Μπακλέση είναι η Ιωάννα στη σειρά και παραδέχτηκε ότι σοκαρίστηκε η ηρωίδα όταν επέστρεψε στο χωριό της και κατάλαβε πόσο μπλεγμένη είναι η οικογένειά της:

«Η Ιωάννα δεν είχε στο μυαλό της την εξέλιξη που θα είχε η ζωή της. Η Γιαννούλα την έχει ρίξει στα βαθιά και σε κάθε επεισόδιο τη βλέπουμε ακόμα περισσότερο μπλεγμένη».

Όσο για το αν θα παραμείνει στην… «οικογενειακή επιχείρηση» η ηθοποιός αποκάλυψε: «Δεν μπορώ να πω πολλά, θα το δούμε. Έχει πάντως όλα τα φόντα να γίνει λαθρεμπόρισσα». 

Για τις διαφορές που έχει με την «Ιωάννα» σε σχέση με την πραγματική της ζωή η Λίλα Μπακλέση είπε ότι: 

«Η αλήθεια είναι πως έχω πολλές διαφορές με εκείνη, αλλά μου αρέσει πολύ ο δυναμισμός της Ιωάννας μου. Σε ότι αφορά τον Ηρακλή, δεν τον ερωτεύτηκε απλά. Της ήρθε ο ουρανός σφοντύλι».

Για τον έρωτα της ηρωίδας της με τον Ηρακλή αποκάλυψε ότι εκείνος δεν είναι εύκολο να ταιριάξει με την οικογένειά της και ότι εκείνη πολύ ερωτευμένη μαζί του αλλά θα αργήσει να το παραδεχτεί!

Στην ερώτηση για τι πιστεύει πως θα έκανε ο Ηρακλής αν μάθαινε για τις δραστηριότητες της οικογένειας Καραβοκύρη – Περδικιώτη, η ηθοποιός είπε:

«Νομίζω πως στο πίσω μέρος του μυαλού του υπάρχει αυτή η υποψία, αλλά δεν θέλει να την πιστέψει. Έπειτα υπάρχει περίπτωση να κάνει αυτό που συνηθίζουμε να κάνουμε όλοι σε δύσκολες περιπτώσεις, να λειάνει τις καταστάσεις και να σταθεί στις λεπτομέρειες. Δηλαδή να πει... εντάξει, κάνουν λαθρεμπόριο αλλά όχι και ναρκωτικών. Νομίζω πως ίσως ψάξει να βρει ελαφρυντικά. Εκτός και αν σηκωθεί να φύγει».

Ή να φύγουν μαζί; Αυτό θα μπορούσε να γίνει; «Ενδιαφέρον θα είχε αυτό, όπως και να τη βάλει στη φυλακή. Δεν μπορώ να πω τίποτα. Αφήνω όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά», λέει η Λίλα Μπακλέση. 

Την Κυριακή 14/1 στιις 21:00 έρχεται το νέο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς. Μέχρι τότε αν θέλετε να ξαναδείτε τα επεισόδια συντονιστείτε απόψε και αύριο στο Star στις 21:00! 


Παράλληλα, με την τηλεόραση η ηθοποιός πρωταγωνιστεί και στο θέατρο. Ανεβάζει με την ομάδα της το βρετανικό έργο «Δάφνη» στη Θεσσαλονίκη ενώ από τις 3 Φεβρουαρίου θα το παρουσιάσουν στην Αθήνα και το θέατρο ΕΛΕΡ. 

Λίλα Μπακλέση: Ποια είναι η Ιωάννα Καραβοκύρη που υποδύεται στη σειρά

Η μεγάλη εγγονή και επίδοξη διάδοχος της γιαγιάς Γιαννούλας. Η Ιωάννα είναι μια κοπέλα με αυτοπεποίθηση, γοητεία και πείσμα. Εκ πρώτης όψεως, η Ιωάννα δεν μοιάζει, όπως και η Γιαννούλα, με άτομο που θα εμπλεκόταν σε λαθρεμπόριο.

Σε αντίθεση με τη Γιαννούλα, που ξεκίνησε αυτή την επιχείρηση μην έχοντας άλλες επιλογές, η Ιωάννα θα μπει στη δουλειά για να βοηθήσει την οικογένειά της. Διαθέτει επιχειρηματικό ταλέντο, όπως και η γιαγιά της, αλλά και καλή αίσθηση του χιούμορ. Αν και όμορφη, με τους άντρες δεν είχε πολλή τύχη μέχρι τώρα. Έχει πτυχίο και μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων, αλλά δεν είναι σίγουρη τι θέλει να κάνει στη ζωή της. Μην έχοντας δουλειά στη Θεσσαλονίκη, όπου σπούδαζε, αποφασίζει να επιστρέψει στο χωριό για να πάρει λίγο το χρόνο της.

Η Ιωάννα ξαφνικά βρίσκεται αντιμέτωπη με δύο μεγάλες εκπλήξεις. Η πρώτη είναι η γνωριμία της με τον Ηρακλή. Γοητευτικός, θρασύς, με αυτοπεποίθηση και χιούμορ. Όλες θα τον είχαν ερωτευτεί ακαριαία, αλλά εκείνη δεν είχε το χρόνο γιατί πάνω που τον γνώρισε, ήρθε η δεύτερη έκπληξη να πέσει σαν βόμβα στη ζωή της: η επιχείρηση της οικογένειάς της… δεν είναι τόσο νόμιμη, όσο πίστευε! Και αρχηγός της επιχείρησης είναι η γιαγιά της!

Η Ιωάννα βρίσκεται σε σοκ και παράλληλα έχει κι έναν αστυνομικό, τον Ηρακλή, να την πολιορκεί ερωτικά. Πολύ σύντομα θα μάθει ότι η γιαγιά της θέλει να της δώσει τα ηνία της επιχείρησης και θα βρεθεί σ’ ένα μεγάλο δίλημμα. Να στηρίξει την οικογένειά της ή να ακολουθήσει την καρδιά της;

«Στα Σύνορα»: Η υπόθεση της σειράς

Σε ένα ακριτικό χωριό στα σύνορα με την Αλβανία, τα Αχούρια, ζει μία αξιαγάπητη γιαγιά, η Γιαννούλα (Υρώ Μανέ), με την οικογένειά της. Η μεγάλη της εγγονή, η Ιωάννα (Λίλα Μπακλέση), επιστρέφει ύστερα από δέκα χρόνια απουσίας, λόγω σπουδών, στο πατρικό της. Την ίδια περίοδο, ένας αστυνομικός από την Αθήνα, ο Ηρακλής (Νίκος Πουρσανίδης), παίρνει δυσμενή μετάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα του χωριού. Οι δυο τους θα συναντηθούν τυχαία και θα νιώσουν ακαριαία έλξη ο ένας για τον άλλο.

Όμως, η μοίρα τους επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Αυτό που δε γνωρίζει η Ιωάννα επιστρέφοντας στο χωριό, είναι πως η οικογένειά της εμπλέκεται σε μια επιχείρηση λαθρεμπορίου. Και αρχηγός αυτής της επιχείρησης δεν είναι άλλη από τη γιαγιά της, τη Γιαννούλα. Μια φαινομενικά κλασσική Ελληνίδα γιαγιά, με τη μαγειρική της, το πλέξιμό της, που, όμως, όταν μιλάει για δουλειές, την τρέμουν όλοι!

Η Γιαννούλα περιμένει με ανυπομονησία την εγγονή της να επιστρέψει, για να τη διαδεχτεί στην ηγεσία, όμως η Ιωάννα δε δείχνει να ενδιαφέρεται να μπει στην παρανομία. Από την άλλη, το να εισχωρήσει η Ιωάννα στην οικογενειακή επιχείρηση, θα την φέρει αντιμέτωπη με τον Ηρακλή, ο οποίος είναι αναγκασμένος να κυνηγήσει την οικογένεια, υπό τις διαταγές του διοικητή του, που είναι ορκισμένος εχθρός της γιαγιάς Γιαννούλας.

Η Γιαννούλα, που προφανώς δεν εγκρίνει τον έρωτα της Ιωάννας μ’ έναν αστυνομικό, θα επιστρατεύσει το «πρωτοπαλίκαρο» της και παιδικό φίλο της Ιωάννας, τον Νικόλα (Βασίλης Τριανταφύλλου), ελπίζοντας να καταφέρει να κερδίσει την καρδιά της και να την πείσει να αναλάβει την επιχείρηση. Ο Ηρακλής, όμως, δε θα σταματήσει να διεκδικεί την Ιωάννα και δε θα διστάσει να τα βάλει με όλους τους υποψήφιους μνηστήρες. Θα καταφέρει ο έρωτάς τους να νικήσει όλα τα εμπόδια ή θα καταλήξουν στο τέλος άσπονδοι εχθροί; 

Πώς θα αντιμετωπίσουν η Ιωάννα και ο Ηρακλής τη «σπίθα», που δημιουργείται ανάμεσά τους;

Τι υποδοχή θα συναντήσει ο νέος αστυνόμος στο χωριό; 

Και πώς θα αντιδράσει η Ιωάννα, όταν ανακαλύψει ότι η επιχείρηση της γιαγιάς της… δεν είναι και τόσο νόμιμη;


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top