Έξαλλη η Κατερίνα Στικούδη: «Δε θα σε ρωτήσω»

Η αποστομωτική απάντηση σε ερώτηση για τη γέννα

Σε λίγο καιρό, η Κατερίνα Στικούδη θα κρατάει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της.

Η αγαπημένη performer που έχει ήδη έναν γιο από τον γάμο της με τον Βαγγέλη Σερίφη, δεν βλέπει την ώρα να γεννήσει. Και αυτό το μωράκι, όπως έχει γίνει γνωστό, θα είναι επίσης αγόρι.

Κατερίνα Στικούδη:Η glam και σέξι εμφάνιση στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Μάλιστα, η τραγουδίστρια που παραμένει ενεργή στα επαγγελματικά της, δέχεται συχνά σχόλια για τον τρόπο που συμπεριφέρεται ως εγκυμονούσα αλλά και για το αν θα γεννήσει φυσιολογικά.

Η ίδια, που όλα αυτά τα χρόνια έχει συνηθίσει να δέχεται κριτική, αποφεύγει -συνήθως- να απαντά στα αρνητικά σχόλια, αλλά το απόγευμα της Τετάρτης αποφάσισε να κάνει μία εξαίρεση  και έδωσε τη δική της απάντηση σε μια εντελώς αδιάκριτη ερώτηση.

ΣΤΙΚΟΥΔΗ

Η Κατερίνα Στικούδη με τον αγαπημένο της Βαγγέλη Σερίφη σε πρόσφατη έξοδό τους

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Στικούδη ρωτήθηκε αν θα γεννήσει με καισαρική ή με φυσιολογικό τοκετό και η απάντησή της ήταν αποστομωτική.

«Φυσικά από ενδιαφέρον ρωτάς “Θα γεννήσεις φυσιολογικά ή με καισαρική;” και αλλάζει ο τόνος της φωνής από το φυσιολογικά στην καισαρική. Θα γεννήσω όπως πρέπει. Δε θα σε ρωτήσω. Δεν είναι διαγωνισμός ποιος το κάνει καλύτερα» αναφέρει στο βίντεο που δημοσίευσε στο Tik Tok.

Δείτε το βίντεο:

 

@stikouditok Ποιος το κανει καλυτερα ? 🤯🤯 #foryourpage #xyzbca #fyp #stikouditok #pregnant🤰 #tiltok #babyboom ♬ πρωτότυπος ήχος - Κατερίνα Στικούδη

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top