Σίσσυ Χρηστίδου: «Τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα για εμένα»

«Χρειάζομαι ηρεμία. Θέλω φέτος να είναι μία βαρετή χρονιά»

Η Σίσσυ Χρηστίδου επέστρεψε ανανεωμένη στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, καθώς μέσα στις γιορτές είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να «γεμίσει» μπαταρίες.

Η αποκάλυψη της Χρηστίδου για την πρώτη εγκυμοσύνη της και η συγκίνησή της

Η παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» για την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν που παραμένει ανταγωνιστική, τις χριστουγεννιάτικες διακοπές με τα παιδιά της στο Λονδίνο, αλλά και την εμπλοκή του ονόματός της σε απάτη με χάπια αδυνατίσματος.

Σίσσυ Χρηστίδου: «Τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα για εμένα»

Σίσσυ Χρηστίδου: «Τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα για εμένα»

«Η χρονιά μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα, πολλές εκπομπές, πολλά σήριαλ, νομίζω ότι η τηλεόραση είναι στα πάνω της και αυτό είναι σπουδαίο γιατί πολλοί άνθρωποι έχουν δουλειά. Ελπίζω να παραμείνει έτσι», τόνισε αρχικά. 

Σίσσυ Χρηστίδου: Ταξίδι στο Λονδίνο με τους γιους της για τα Χριστούγεννα

Για το οικογενειακό ταξίδι στο Λονδίνο πρόσθεσε: «Τα Χριστούγεννα πήγαμε στο Λονδίνο με τα παιδιά περάσαμε υπέροχα και μετά την Πρωτοχρονιά πήγαμε Θεσσαλονίκη. Εκεί ήμασταν με τον αδελφό μου, τον μπαμπά μου, πιο οικογενειακά. Πέρασα 2η Πρωτοχρονιά χωρίς την μητέρα μου, πέρυσι ήταν πιο δύσκολο. Κάθε χρόνος που περνάει η άδεια θέση στο τραπέζι πάντα μένει. Κρατάμε όλα όσα έχει αφήσει πίσω για εμάς».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sissy (@sissychristidou)

Η Σίσσυ Χρηστίδου άλλαξε χρόνο οικογενειακά στη Θεσσαλονίκη

Και συνέχισε: «Χρειάζομαι ηρεμία, θα ήθελα να είναι μια βαρετή χρονιά. Τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα για εμένα, αλλά νομίζω ότι όλα θα πάνε καλύτερα».

«Ο κόσμος είναι πολύ υποψιασμένος και δεν πιστεύει τέτοιες μπούρδες! Είναι κάποιες εταιρείες που χρησιμοποιούν παράνομα φωτογραφίες διάσημων προσώπων, προσπαθώντας να πουλήσουν χάπια. Απλά επειδή μου ήρθαν μηνύματα από κορίτσια που προχώρησαν στην αγορά των χαπιών, βγήκα να μιλήσω γι’ αυτό. Από την άλλη, μια φίλη μου μου είπε ότι τα χάπια αυτά δεν έρχονται ποτέ, μόνο λεφτά χάνεις. Θεωρώ ότι είναι επικίνδυνα πράγματα αυτά», είπε κλείνοντας η Σίσσυ Χρηστίδου για τη διαδικτυακή απάτη με τα σκευάσματα αδυνατίσματος.  

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top