Αλεξάνδρου: «Ο δικός μου πατέρας ήταν πέρα βρέχει και τρελαίνομαι διπλά»

Η ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου στο Instagram για τα γενέθλια του Πάρη

Σαν σήμερα ακριβώς έναν χρόνο πριν ήρθε στη ζωή ο γιος του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Ιωάννας Τούνη, Πάρης.

Την περασμένη Κυριακή, το ζευγάρι γιόρτασε την ονομαστική εορτή της influencer μαζί με τα πρώτα γενέθλια του μικρού Πάρη σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης. Οι δυο τους προσκάλεσαν τους πιο κοντινούς τους φίλους σε βραδιά sushi, ενώ το αγοράκι τους έσβησε κεράκια πάνω σε τούρτα που είχε σχήμα καβούρι. 

Ιωάννα Τούνη: Dinner για τη γιορτή της & τα πρώτα γενέθλια του Πάρη

Το πρόωρο πάρτι γενεθλίων που οργάνωσαν Τούνη - Αλεξάνδρου για τον γιο τους, Πάρη, που έγινε ενός έτους

Τούνη - Αλεξάνδρου: Στο Μεξικό με τον γιο τους για την Πρωτoχρονιά

Ο «Νουνίτο», όπως τον αποκαλούν χαϊδευτικά οι γονείς του, έγινε σήμερα Τρίτη 9 Ιανουαρίου κι επίσημα ενός έτους και με αφορμή τα γενέθλιά του ο μπαμπάς του, Δημήτρης Αλεξάνδρου, ανέβασε μία άκρως συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

«Σήμερα ο Πάρης γίνεται ενός. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το πλασματάκι που πριν λίγους μήνες χωρούσε στη παλάμη μου, τώρα έχει γίνει 84 εκατοστά. Δεν μπορώ να το πιστέψω παιδιά. Δυστυχώς ή ευτυχώς μόνο οι γονείς μπορείτε να με καταλάβετε το πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός. Χαίρομαι που ο γιος μου έχει γενέθλια.

Είμαι τόσο περήφανος, τόσο συγκινημένος. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη πραγματικά ευτυχία από το να γίνεσαι πατέρας. Όσο σκέφτομαι ότι ο δικός μου πατέρας ήταν πέρα βρέχει τρελαίνομαι διπλά. Ο γιος μου είναι όλη μου η ζωή», εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top