Γνωστός ηθοποιός στη Μενεγάκη: «Ένιωθα άβολα στη θέση του παρουσιαστή»

Όσα είπε για την εμπειρία του στην τηλεπαρουσίαση

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Ποδαρικό στην Ελένη Μενεγάκη έκανε ο Θοδωρής Αθερίδης. Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στην εποχή που ασχολήθηκε με την παρουσίαση της εκπομπής Αργά

Θοδωρής Αθερίδης: «Δε θέλω να κόψω ποτέ τα αντικαταθλιπτικά»

«Όταν έκανα το Αργά κι ήμουν στη θέση του παρουσιαστή ένιωθα άβολα γιατί είχα την ευθύνη του ρυθμού, να κατευθύνω τη συζήτηση να μη βαρεθεί ο κόσμος. Τώρα έχω την ευθύνη του εαυτού μου. Όλα θέλουν εμπειρία. όταν γίνεσαι λίγο ρεζίλι, αρχίζεις και χαλαρώνεις. Ο χαρακτήρας μας είναι η μοίρα μας, πρέπει να είναι από την ψυχή σου, δεν είναι μόνο το μυαλό», είπε αρχικά. 

Φέτος, ο Θοδωρής Αθερίδης πρωταγωνιστεί στην παράσταση OK BOOMER

Φέτος, ο Θοδωρής Αθερίδης πρωταγωνιστεί στην παράσταση OK BOOMER

Σε άλλο σημείο, ο ηθοποιός και δημιουργός εξέφρασε την άποψή του για την πολιτική ορθότητα σε σχέση με το θέατρο: «Σέβομαι την εμπειρία μου, το χιούμορ μου, το ένστικτό μου. Δεν ξέρω αν θα πάει και τέταρτη χρονιά γιατί δεν αντέχουμε (σ.σ. η παράσταση Μαθήματα Κωμωδίας). Στην παράσταση ΟΚ BOOMER, έχω αφήσει τον εαυτό μου ελεύθερο να λέει τα πράγματα αφιλτράριστα, όπως τα λέω στο σπίτι με φίλους. Παίρνω την ευθύνη. Είναι η ηλικία μου δε θέλω να αυτολογοκρίνομαι αν κάτι με "καίει” να το πω. Με την πολιτική ορθότητα φτάσαμε να εκφραστούμε σχεδόν καθόλου. Άλλο η προσαρμογή κι άλλο ο συμβιβασμός». 

Αθερίδης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον ερχομό του δεύτερου εγγονού του

«Δεν αγοράζω "όλη" την πολιτική ορθότητα. Είμαι θετικός άνθρωπος. Δεν μπορώ να γκρινιάζω γιατί κουράζομαι περισσότερο όταν γκρινιάζω. Συνήθως αυτός που περνάει χειρότερα είναι αυτός που γκρινιάζει, από τη γκρίνια του. ο πιο γρήγορος κι εύκολος τρόπος για να γίνει μια δουλειά είναι η πειθαρχία», πρόσθεσε. 

Σμαράγδα Καρύδη, Λάκης Λαζόπουλος, Ελένη Μενεγάκη & Θοδωρής Αθερίδης

Σμαράγδα Καρύδη, Λάκης Λαζόπουλος, Ελένη Μενεγάκη & Θοδωρής Αθερίδης /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο Θοδωρής Αθερίδης είπε κλείνοντας: «Η κωμωδία όταν μοιράζεις χαρά στους άλλους είναι τόσο ηδονικό αίσθημα. Είναι τριπλή η χαρά μου που το σκηνοθετώ και πρωταγωνιστώ. Του κόσμου του αρέσει να ακούσει ένα καμένο αστείο. Για να γράψω κάτι πρέπει να μου φαίνεται αστείο. Το καλό αστείο ισοπεδώνει τα πάντα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top