«Πάγωσε» η Μπέττυ Μαγγίρα: «Έκανα απόπειρα αυτοκτονίας, έφτασα πάτο»

Σοκάρουν όσα αποκάλυψε γνωστό plus size model

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΑΝΤ1

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής I Love Σου Κου ήταν το πρωί του Σαββάτου η Κατερίνα Πεφτίτση. To γνωστό plus size model αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι βρέθηκε σε τέτοια ψυχολογική κατάσταση που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Γνωστό plus size μοντέλο αποκάλυψε ότι της έστελναν... αποφάγια!

«Αυτό που πυροδότησε το να μη νιώθω καλά με το σώμα μου ήταν ο κοινωνικός μου περίγυρος. Θυμάμαι τη μητέρα μου να μου λέει: “Μη τρως, θα γίνεις χοντρή”, υπήρχε και μέσα στο σπίτι αυτό κι ακόμα και τώρα. Πλέον της λέω: “Πρόσεχε τι λες, βγάζω λεφτά τώρα για να είμαι χοντρή”. Υπήρχε αυτό το στερεοτυπικό πρότυπο ότι πρέπει να είμαστε αδύνατοι. Δε με ενοχλεί η λέξη "χοντρή", το θέμα είναι το πώς εκφράζεις τη λέξη. Έκανα κακό στον εαυτό μου, προκαλούσα εμετούς, είχα βουλιμικά επεισόδια. Πέρασα από διάφορα στάδια μέχρι να πω ότι: “Αυτή είμαι και σε όποιον αρέσω”», είπε αρχικά. 

Η Κατερίνα Πεφτίτση είναι ένα από τα πρώτα plus size μοντέλα στην Ελλάδα

Η Κατερίνα Πεφτίτση είναι ένα από τα πρώτα plus size μοντέλα στην Ελλάδα

Το μοντέλο ανέφερε στη συνέχεια για το χωρισμό από τον queer σύντροφό της και την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, «παγώνοντας» την Μπέττυ Μαγγίρα: «Έκανα σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό μου, αλλά δεν πήγε καλά. Χωρίσαμε. Έπαθα κι ένα πατατράκ ψυχολογικό, έφτασα πάτο, διαγνώστηκα με χρόνια κατάθλιψη ταυτόχρονα με όλα αυτά... Έκανα και μια απόπειρα αυτοκτονίας, από χάπια κι από αγωγές, θα σ'τα πω…». 

Πρώην παίκτρια του GNTM έκανε σύμφωνο συμβίωσης με τον queer σύντροφό της

«Αυτό είναι πολύ σοκαριστικό, λυπάμαι πάρα πολύ που το ακούω», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα. 

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Πεφτίτση για την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, σόκαρε την Μπέττυ Μαγγίρα

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Πεφτίτση για την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, σόκαρε την Μπέττυ Μαγγίρα

Κλείνοντας, η Κατερίνα Πεφτίτση είπε: «Αλλά τελικά πήγαν όλα καλά, δεν είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να αποχωριστεί τη ζωή».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top