Ουζουνίδου για Πάνο Νάτση: «Τη μέρα που πέθανε τον είδα στον ύπνο μου»

Το ανατριχιαστικό όνειρο που είδε μετά το τροχαίο»

Στα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες», συνάντησε η κάμερα του Breakfast@Star, την Ελένη Ουζουνίδου.

Σέρρες: Αναβλήθηκαν τα γυρίσματα και ο δεύτερος κύκλος της σειράς

Η ηθοποιός, η οποία είχε συνεργαστεί με τον Πάνο Νάτση στον πρώτο κύκλο της σειράς του ΑΝΤ1, συγκλόνισε μιλώντας για τις τραγικές στιγμές που έζησαν οι συντελεστές, μόλις ενημερώθηκαν για το τραγικό δυστύχημα που του κόστισε τη ζωή. 

Ελένη Ουζουνίδου: «Είμαι νιόπαντρη. Ζω έναν κεραυνοβόλο έρωτα»

«Μας συνέβη αυτό το τραγικό με τον Πάνο, προσπαθούμε να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί για να το φτιάξουμε τη δεύτερη σεζόν ωραία και όμορφα. Η ζωή μας μαύρισε παραπάνω από την στιγμή που έφυγε», ανέφερε αρχικά.

Η συγκίνηση της Ελένης Ουζουνίδου για τον Πάνο Νάτση

Η συγκίνηση της Ελένης Ουζουνίδου για τον Πάνο Νάτση

«Είδα τη σειρά μετά την απώλειά του και μετά τα πρώτα δύο επεισόδια δεν μπορούσα να σταματήσω το κλάμα. Μετά σιγά σιγά ηρέμισα και είδα και τα υπόλοιπα», εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός.

«Την ημέρα που μάθαμε το τραγικό γεγονός, εγώ δεν ήξερα πώς θα το αντιμετωπίσω. Κοιμήθηκα το μεσημέρι και κάποια στιγμή ένιωσα ότι έρχεται μου σηκώνει τα σκεπάσματα. “Έλα, Ελενάκι, έλα έλα, σήκω φεύγω”», αποκάλυψε η Ελένη Ουζουνίδου για το όνειρο με τον αδικοχαμένο ηθοποιό.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top