Κόνι Μεταξά: Η αποκάλυψη για την πρώτη της σεξουαλική εμπειρία

Σε ποια ηλικία ήταν;

Δείτε διάφορες φωτογραφίες της Κόνι Μεταξά

Καλεσμένη στο Sex Podcast της δημοσιογράφου Δάφνης Καραβοκύρη βρέθηκε η Κόνι Μεταξά.

Η γνωστή influencer και performer, μεταξύ άλλων, μίλησε για την πρώτη της σεξουαλική επαφή, τη σχέση με τον Μάριο Καπότση, αλλά και για τους πρώην συντρόφους της, τους οποίους χαρακτήρισε τοξικούς. 

Κόνι Μεταξά: «Νιώθω ευλογημένη που μπορώ να ζω μια τέτοια ζωή»

«Η πρώτη μου σεξουαλική επαφή ήταν στα 14 κι ήταν χάλια. Ήταν η πρώτη μου σχέση, αλλά μετά την πρώτη μας επαφή, τον χώρισα... Ήταν χάλια, δεν ήταν έτσι όπως το είχα φανταστεί», αποκάλυψε αρχικά.

Η Κόνι Μεταξά στο στούντιο του Sex Podcast

Η Κόνι Μεταξά στο στούντιο του Sex Podcast

«Το σεξ είναι πολύ σημαντικό για μια σχέση, αλλά όχι τόσο πολύ η πράξη. Πιστεύω ότι είμαι ένας άνθρωπος που έχει αυτή την ενέργεια συνεχώς, γιατί όλα τα πράγματα τα βλέπω σεξουαλικά, αλλά όχι με την έννοια που φαντάζεσαι. Τη δουλειά μου τη βλέπω σαν τον εραστή μου, θέλω να κρατάω το ενδιαφέρον συνέχεια, θέλω να υπάρχει αυτό το φλερτ ανάμεσα σε εμένα και σε οτιδήποτε κάνω. Δε θέλω ποτέ να μπει κάτι σε ρουτίνα», συμπλήρωσε η κόρη του Λευτέρη Πανταζή και της Ζώζας Μεταξά.  

Κόνι Μεταξά: «Χαροπαλεύω για τη σωματική μου υγεία»

«Με τον άντρα μου φλερτάρουμε όλη την ώρα, αλλά δεν κάνουμε ραντεβού. Αυτό είναι κάτι που θα ήθελα να δουλέψουμε με τον Μάριο. Αυτό έχει να κάνει και με το πρόγραμμα του άλλου, ο Μάριος κάνει προπόνηση δύο ώρες το πρωί και τρεις ώρες το βράδυ, άρα το βράδυ όταν γυρνάει στο σπίτι δε θέλει να πάει πουθενά. Είμαστε μαζί τέσσερα χρονιά κι είναι σαν να είμαστε μαζί έξι μήνες. Αν δε δουλεύεις τη σχέση, όπως και να είναι ο χαρακτήρας σου δεν πρόκειται να κρατήσει με τίποτα». αποκάλυψε. 

Η Κόνι Μεταξά κι ο Μάριος Καπότσης είναι ένα από τα πιο όμορφα κι ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ

Η Κόνι Μεταξά κι ο Μάριος Καπότσης είναι ένα από τα πιο όμορφα κι ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ /Φωτογραφία Instagram

Σχετικά με το αν έχει κάνει ποτέ one night stand, απάντησε: «Η σχέση μου με τα one night stand δεν είναι πολύ καλή. Δε νομίζω ότι το έχω κάνει ποτέ. Αν κι είμαι πολύ σεξουαλικός άνθρωπος, δεν μπορώ απλά να κάνω σεξ. Δεν είναι ότι θέλω να συνδεθώ, θέλω απλά να μου τη δίνει στο μυαλό. Είμαι πολύ παρορμητική, νιώθω πράγματα πολύ γρήγορα και σταματάω να νιώθω πολύ γρήγορα».  

Kόνι για Καπότση: «Είναι έτοιμος να γίνει πατέρας. Τι φταίω εγώ;»

Όσον αφορά στις σχέσεις που είχε πριν τον γάμο της με τον Μάριο Καπότση, η Κόνι Μεταξά αποκάλυψε: «Στο παρελθόν γοητευόμουν πολύ από άντρες που ήταν ακατάλληλοι. Όλες μου οι σχέσεις πριν τον Μάριο, ήταν τοξικές. Το σκέφτομαι μερικές φορές και λέω: "Δεν είναι δυνατόν!". Στο παρελθόν υπήρξε σύντροφος που μου είχε ζητήσει αν βιντεοσκοπήσουμε τη σεξουαλική πράξη κι αρνήθηκα. Ο λόγος που αρνήθηκα ήταν γιατί δεν του είχα εμπιστοσύνη. Σαν άνθρωπος είμαι πολύ καχύποπτη κι έτσι προστάτευα από πολύ μικρή τον εαυτό μου από τέτοια πράγματα». 

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη της Κόνι Μεταξά
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top