Κόνι Μεταξά: «Νιώθω ευλογημένη που μπορώ να ζω μια τέτοια ζωή»

Η διάσημη Influencer κάνει χλιδάτες διακοπές και δεν το κρύβει.

Η Κόνι Μεταξά απολαμβάνει διακοπές στα ελληνικά νησιά μαζί με τον σύζυγό της, Μάριο Καπότση αλλά και φίλους τους.

Κόνι Μεταξά: Το ατύχημα που είχε στις διακοπές της

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Konnie Metaxa (@kmetaxa)

Η διάσημη Influencer κάνει χλιδάτες διακοπές και δεν το κρύβει. Ταξιδεύει σε πολλά μέρη, μένει σε πανάκριβα ξενοδοχεία και τρώει στα πιο τοπ εστιατόρια από χέρια κορυφάιων σεφ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Konnie Metaxa (@kmetaxa)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Konnie Metaxa (@kmetaxa)

Η ίδια όμως νιώθει ευγνώμων και δε θεωρεί δεδομένο αυτό που της παρέχεται μέσω της δουλειάς της. Εξαιτίας της δουλειάς της στα social media, η Κόνι Μεταξά κερδίζει αρκετά πλεονεκτήματα και δεν είναι λίγες οι φορές που μπορεί να έχει δωρεάν διαμονή σε ξενοδοχεία που διαφημίζει μέσω Instagram.

Κόνι Μεταξά: «Χαροπαλεύω για τη σωματική μου υγεία»

«Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι Influencers που μπορούν και ζουν ζωή σαν τη δική μου αλλά ξέρω ότι δεν περνάει μέρα που να μην λέω δυνατά στον Μάριο ή στους φίλους μας πόσο τυχερή και ευλογημένη νιώθω που μπορώ να ζω μια τέτοια ζωή. Που μπορώ να ταξιδεύω και να βλέπω τόσο όμορφα μέρη, που έχω την τύχη να συνεργάζομαι με ξενοδοχεία και εστιατόρια και ταξιδιωτικές εταιρείες και αεροπορικές.

Επίσης θέλω να πω πως εγώ τουλάχιστον με την παρέα μου όποτε έχουμε μια τέτοια ευκαιρία τη ζούμε στο μέγιστο και όχι απλά για το Instagram, τα στόρι ή το φαίνεσθαι. Δεν ζούμε μέσα από μια οθόνη αλλά ζούμε στην πραγματικότητα.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας γιατί χωρίς εσάς να με εμπιστεύεστε και να με ακολουθείτε δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα από όλα αυτά και εύχομαι μια μέρα να μπορέσω να σας τα δώσω πίσω όλα! Νιώθω ευγνώμων κάθε μέρα για τη ζωή που μπορώ και κάνω και ήθελα να το ξέρετε» έγραψε η Κόνι Μεταξά στα Instagram Stories της.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top