Κόνι Μεταξά: «Χαροπαλεύω για τη σωματική μου υγεία»

«Είναι δύσκολο να έχεις ψυχολογικά με το σώμα σου»

Ένα Q&A στο Instagram έκανε η Κόνι Μεταξά και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Η γνωστή performer δε δίστασε να απαντήσει με απόλυτη ειλικρίνεια για την ψυχολογία της αυτή την περίοδο, αλλά και για τη σωματική της υγεία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Konnie Metaxa (@kmetaxa)

«Ψυχολογικά είμαι πάρα πολύ καλά. Στη σωματική μου υγεία, εντάξει, χαροπαλεύω με το σώμα, τι να πω… Απ’ ό,τι ξέρω οι εξετάσεις που έχω κάνει, είναι καλές, αλλά στη σωματική υγεία με τα θέματα που παίζουν σχετικά με το σώμα… Θεέ μου, τι ώρα είναι και συζητάω γι’ αυτά;» ήταν η πρώτη αντίδραση της Κόνι Μεταξά.

«Τέλος πάντων, είναι δύσκολο να έχεις ψυχολογικά με το σώμα σου, αν δεν τα ξεπεράσεις φίλε, είναι δύσκολο. Όσο πιο πολύ μεγαλώνεις, τόσο πιο δύσκολο είναι να το διατηρήσεις. Και να σου πω την αλήθεια κιόλας, δεν θέλω… Μου αρέσει να περνώ καλά», είπε χαρακτηριστικά η Κόνι Μεταξά για το σώμα της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Konnie Metaxa (@kmetaxa)

Υπενθυμίζεται ότι η Κόνι Μεταξά μιλά συχνά πυκνά για το σώμα της και την προσπάθειά της να το διατηρήσει στη φόρμα που θέλει. Τον περασμένο Μάρτιο, μάλιστα, μέσα από βίντεο στα social media, η ίδια είχε ξεσπάσει γιατί ρωτούσαν αν... είναι έγκυος! 

«Γυναίκα δημοσιογράφος έστειλε μήνυμα σε φίλο μου και τον ρώτησε αν είμαι έγκυος, επειδή σε ένα Story έχω πάρα πολύ μεγάλη κοιλίτσα. Πήγα στην Θεσσαλονίκη και προφανώς έφαγα τον πάτο μου, είχε πρηστεί η κοιλιά μου γιατί έφαγα πάρα πολλά ψωμιά και μια ΓΥΝΑΙΚΑ γύρισε και είπε αυτό. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό το bullying που τρώω για την εγκυμοσύνη», είχε αναφέρει, φανερά εκνευρισμένη η Κόνι Μεταξά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top