Νένα Μεντή: «Έπαιζα χαρτιά για να ζω, ήμουν πολύ χαρτόμουτρο»

Όσα αποκάλυψε για τον εδώ και... 47 χρόνια σύντροφό της

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Νένας Μεντή στην εκπομπή του Mega

Αποκαλυπτική ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε η Νένα Μεντή στην εκπομπή Πάμε Δανάη! το πρωί της Τετάρτης. Η καταξιωμένη ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη μεγάλη αγάπη που είχε στην πόκα, αλλά κι ότι μερικές φορές κατάφερε να πληρώσει το ενοίκιο του σπιτιού της από αυτήν

Νένα Μεντή: «Ήταν δύσκολα, ακόμη δεν έχουμε τελειώσει»

«Έκανα λιγότερες παραχωρήσεις από όσες θα ντρεπόμουν και θα είχα τύψεις, έμεινα επίμονη και στοχοπροσηλωμένη όσο μου επέτρεπε το στομάχι και η φτώχεια μας. Ήμαστε πολύ φτωχοί κι είχα και παιδί, άρα ναι, έχω κάνει κάποια πράγματα που αν ήμουν καλύτερα οικονομικά δε θα τα έκανα. Στις παραχωρήσεις μου δε μου άρεσαν κυρίως οι άνθρωποι που έκαναν τις δουλειές, καλύτερα να τα ομολογεί κανείς αυτά για να είναι καλά με τον εαυτό του», είπε αρχικά.

Φέτος, η Νένα Μεντή πρωταγωνιστεί στην παράσταση Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας

Φέτος, η Νένα Μεντή πρωταγωνιστεί στην παράσταση Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας

«Με έχουν φωνάξει να παίξω πολύ ωραίους ρόλους στα δέκα από τα 12 νέα σίριαλ που παίζονται φέτος, αλλά δεν μπορούσα γιατί θα έκανα θέατρο. Στην Κοντέσσα Βαλέραινα (σ.σ. τη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί) μαθαίνουμε τι έχει άξια στη ζωή, τα λεφτά κι η ύλη ή η ιδέα και η αγάπη για τον πλησίον, καθώς βοηθάει κόσμο με το μυστικό της», δήλωσε. 

Νένα Μεντή: Ο σύντροφός της ήταν ο λόγος που είπε «όχι» στον Σασμό

«Δεν είχα πάντα επιτυχίες, έχω περάσει πολύ δύσκολα στο θέατρο τα πρώτα 25 χρονιά της ζωής μου. Μόνο όταν άρχισα την τηλεόραση άρχισαν τα εύκολα», τόνισε.

Η σκηνή είναι ο φυσικός χώρος της Νένας Μεντή

Η σκηνή είναι ο φυσικός χώρος της Νένας Μεντή /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Έλεγα πολλά "όχι", έχω μείνει άνεργη με το επίδομα από το υπουργείο Εργασίας κι έπαιζα χαρτιά για να βγάζω λεφτά να ζω γιατί ήμουν πολύ χαρτόμουτρο», αποκάλυψε

«Ήμουν πολύ fan του χαρτιού. Αυτό με συγκίνησε και στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου μαζί με τα τραγούδια της, πόκα εκείνη πόκα κι εγώ. Η αγάπη για τα χαρτιά μάλλον είναι κληρονομική από τον πάππου μου, τον οποίο δεν γνώρισα ποτέ, θέμα DNA μάλλον, και έβγαλα χρήματα από τα χαρτιά. Όταν άρχισα τα χαρτιά ήμουν με τον πρώτο μου σύζυγο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πολύ νέος. Όταν έμεινα μονή έμαθα και την πόκα. Είχα το μικρόβιο του χαρτιού στο αίμα μου, όταν έβλεπα τράπουλα συγκινούμουν, με τα χαρτιά πλήρωσα ενοίκιο, ηλεκτρικό και τηλέφωνο. Το χαρτί κόπηκε όταν άρχισα να δουλεύω πολύ κι απέκτησα παιδί», συμπλήρωσε.

Νένα Μεντή: «Ήμουν παντρεμένη, αλλά… ζεβζέκω, την κούναγα την ουρά μου»

Η Νένα Μεντή μιλησε και για την προσωπική της ζωή. «Ο πρώτος μου σύζυγος που "έφυγε" νωρίς από τη ζωή, ήταν σπουδαίος άνθρωπος κι ηθοποιός, η ζωή μου απέδειξε ότι έχω πολύ μεγάλη δύναμη γιατί θέλω να ζω. Η ζωή με αντάμειψε με έναν σύντροφο με τον οποίο είμαστε μαζί 47 χρόνια, με ένα υπέροχο παιδί κι ένα εγγόνι και με ανταμείβει και με τη δουλειά μου και το ότι μπορώ να επιλέγω εγώ», εξομολογήθηκε.

Όσο για τον λόγο που δεν ξαναπαντρεύτηκε, δήλωσε: «Είμαι φανατικά εναντίον του γάμου κι όλων των συμβάσεων τις οποίες μας επιβάλλει το κράτος κι η εκκλησία. Με τον επί 47 χρόνια σύντροφό μου ζούμε χώρια σε διαφορετικά σπίτια εδώ και 20 χρόνια. Μόνο η αγάπη μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να ζουν πολλά χρόνια μαζί, να είναι φίλοι και να νοιάζονται ο ένας για τον άλλον».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top