Νένα Μεντή: «Ήταν δύσκολα, ακόμη δεν έχουμε τελειώσει»

Η εξομολόγηση της ηθοποιού για το πρόβλημα υγείας του συντρόφου της

Η Νένα Μεντή μίλησε στο Στούντιο 4 για το πρόβλημα υγείας του συντρόφου της

Οι τελευταίοι μήνες είναι δύσκολοι για τη Νένα Μεντή, αφού ο επί χρόνια σύντροφός της, Σταύρος Μερμήγκης, αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του.

Νένα Μεντή: Αποχώρησε από παράσταση για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους

Αυτός ήταν και ο λόγος που η ηθοποιός είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από την παράσταση «Βρυκόλακες» του Ίψεν σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή τον περασμένο Οκτώβριο.

Η Νένα Μεντή στην παράσταση Μαρίκα στο Θέατρο Χώρα τον περασμένο χειμώνα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η εξομολόγηση της Νένας Μεντή για το πρόβλημα υγείας του συντρόφου της/ φωτογραφία NDP

«Δυο χρόνια έχουμε να τα πούμε γιατί είχα θέμα, σοβαρό που πάει καλά. Δύσκολα ήταν και ακόμα δεν έχουμε τελειώσει απολύτως. Αυτό ήταν και το θέμα που με ανάγκασε να φύγω από την παράσταση που έπαιζα και να μην είμαι πουθενά. Εννοώ και κάποιες άλλες προτάσεις που είχα, ειδικά για τηλεόραση, πάρα πολύ γιατί νομίζουμε οι άνθρωποι ότι όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Δεν είναι όμως όλα μέσα στο πρόγραμμα. Υπάρχουν προτεραιότητες και προτεραιότητα είναι ο άνθρωπος. Ακόμα και αν δεν είχα να φάω, που είχα ευτυχώς, δε θα δούλευα. Δεν υπήρχε περίπτωση. Για τον άντρα μου; Δεν υπήρχε περίπτωση, και για άλλους πέντε – έξι ανθρώπους που είναι πολύ δικοί μου. Δεν ξαναγίνεται αυτό, οι άνθρωποι δεν ξαναγίνονται. Κι αυτό το ξέρω γιατί έχω χάσει τον πρώτο μου άντρα πολύ νεαρό, μόλις 34 ετών», είπε η ηθοποιός στην εκπομπή Στούντιο 4.

Νένα Μεντή: Ο σύντροφός της ήταν ο λόγος που είπε «όχι» στον Σασμό

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην πορεία της υγείας του συντρόφου της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ταλαιπωρούμαστε πολύ καιρό. Από την μεταμόσχευση είναι 17 μήνες. Είναι πολύ καλύτερα ευτυχώς τα πράγματα. Ήμασταν στο Ρίο γιατί εκεί έστειλαν από την Αθήνα, από το αιματολογικό του Γεννηματάς που τον παρακολουθούσαν πριν εξελιχθεί στο σοβαρό, την λευχαιμία δηλαδή.  Έστειλαν τον Σταύρο στο Ρίο που θα έβρισκε και πιο εύκολα μόσχευμα, βρήκαμε δότη σε είκοσι μέρες, καθώς και πολύ καλούς γιατρούς. Θέλω να πω κάτι που είναι πολύ σπουδαίο για μένα, το χρωστώ ιδιαίτερα σε δυο νοσοκόμες Δίνουν τα πάντα και κρατάνε με τα δόντια ένα σύστημα υγείας που καταρρέει.
Ας μου πούνε ότι θέλουν, το έζησα, γιατί έχω μπει σε δέκα νοσοκομεία όλον αυτόν τον καιρό γιατί νοσηλεύτηκε και αλλού πέρα από το Ρίο».

Η Νένα Μεντή με τον επί χρόνια σύντροφό της, Στάυρο Μερμήγκη σε παλαιότερη έξοδο/ φωτογραφία NDP

Η Νένα Μεντή με τον επί χρόνια σύντροφό της, Στάυρο Μερμήγκη σε παλαιότερη έξοδο/ φωτογραφία NDP

Να θυμίσουμε πως η Νένα Μεντή είναι 44 χρόνια με τον σύντροφό της, Σταύρο Μερμήγκη, αλλά τα τελευταία 15 χρόνια ζουν σε χωριστά σπίτια.

«Δε μένουμε στο ίδιο σπίτι εδώ και 15 χρόνια. Μείναμε μαζί για 25 χρόνια, κάναμε το παιδί. Είμαστε μαζί και αγαπημένοι. Είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος. Ήταν επιθυμία και των δυο μας. 20 λεπτά με τα πόδια είναι η απόσταση. Δεν υπάρχει, είναι the best!», είχε δηλώσει στην εκπομπή «The 2Night Show».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top