Πρωτοχρονιά 2024: Σε ποιο μέρος έκαναν ρεβεγιόν οι Έλληνες celebrities

Οι φωτογραφίες που ανέβασαν στο Instagram

Με θεαματικό τρόπο γιόρτασε η ελληνική showbiz την αλλαγή του χρόνου.

Το 2024 βρήκε τους Έλληνες celebrities σε εξωτικούς προορισμούς παρέα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Μάλιστα κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν τον αίθριο καιρό της Πρωτοχρονιάς και όρμησαν στις παραλίες. 

Ας δούμε πώς υποδέχτηκαν το νέο έτος οι διάσημοι, με βάση τις αναρτήσεις που έκαναν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης

Μπόμπα - Τανιμανίδης: Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι με τις δίδυμες κόρες τους

Στο μακρινό Ντουμπάι βρέθηκαν για το Ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα μαζί με τις δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή δεν την κράτησαν πολύ μακριά από τη βάση της, που είναι η Αθήνα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Χριστούγεννα στο Βερολίνο με την οικογένειά της

Η παρουσιάστρια του «Happy Day» προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να αλλάξει χρόνο με τον Θέμη Σοφό και τα παιδιά τους. 

Η ίδια έδειξε στους followers της το εντυπωσιακό φόρεμα που επέλεξε για το Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν στη συμπρωτεύουσα, ενώ δημοσίευσε κι μία cute φωτογραφία με τις κορούλες της.

Ελένη Μενεγάκη

Στον επίγειο παράδεισό της, την Άνδρο, βρέθηκε για άλλη μια χρονιά η Ελένη Μενεγάκη, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της.

Η «ωραία Ελένη» έστειλε ευχές ποστάροντας μία φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου και της μικρής Μαρίνας από τις πρώτες τους βουτιές στα καταγάλανα νερά του κυκλαδίτικου νησιού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki

Όπως αποκάλυψε στη λεζάντα, διάλεξε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο, επειδή ο μεγάλος της γιος και η πριγκίπισσά της κέρδισαν το φλουρί στη βασιλόπιτα που έκοψαν. 

Γιώργος Λιάγκας

Στο ηλιόλουστο Κατάρ βρέθηκε ο Γιώργος Λιάγκας κάνοντας ένα διάλειμμα από τις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις. Ως λάτρης της θάλασσας, δεν μπόρεσε να αντισταθεί σε μία βουτιά στα ζεστά νερά.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giorgos Liagas (@gliagas)

Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου

Μπορεί η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου να ακύρωσαν τελευταία στιγμή την απόδρασή τους στο Μαρόκο, επειδή αρρώστησαν, ωστόσο κατάφεραν να πραγματοποιήσουν το ταξίδι που σχεδιάζαν για τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς.

 

Το ερωτευμένο ζευγάρι επισκέφθηκε το Μεξικό και φωτογραφήθηκε με τον μικρό Πάρη, τον οποίο είχε ντύσει Άγιο Βασίλη. 

Κωνσταντίνος Βασάλος

Εναλλακτική Πρωτοχρονιά στο τροπικό Μπαλί έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο γνωστός personal trainer απόλαυσε στιγμές χαλάρωσης με τους κολλητούς του. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Fipster, με τον οποίο γνωρίστηκαν στο Asia Express και έκτοτε έχουν γίνει αχώριστοι.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Διακοπές στο Μπαλί για τα Χριστούγεννα

Χριστίνα Κοντοβά

Το Μπαλί επέλεξε και η Χριστίνα Κοντοβά με την κόρη της, Ada. Μαμά και κόρη δεν έμειναν εκεί για την υποδοχή του νέου έτους. Αντίθετα πέρασαν τις πρώτες ώρες του 2024 στη Σιγκαπούρη. 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top