Βασίλης Καρράς: Υποβασταζόμενη η σύζυγός του στο νεκροταφείο Θέρμης

Θλίψη απ’ τον Βορρά μέχρι τον Νότο για την απώλεια του «άρχοντα της νύχτας»

To ρεπορτάζ της Ραλλιώς Λεπίδου για τον Βασίλη Καρρά, στο μεσημεριανό δελτίο του Star

Θλίψη «απ’ τον Βορρά μέχρι τον Νότο» για την απώλεια του «άρχοντα της νύχτας». Όλη η Ελλάδα αποχαιρετά τον Βασίλη Καρρά. 

O Βασίλης Καρράς στην Ιερά οδό, το 2019/ NDP

O Βασίλης Καρράς στην Ιερά οδό, το 2019/ NDP

Όλη η Θεσσαλονίκη, η πόλη που αγάπησε και ανέδειξε τον Βασίλη Καρρά ήταν στους δρόμους. Μικροί και μεγάλοι μετέτρεψαν σε πίστα κάθε γωνιά της πόλης για τον «Βασίλαρο» τους, όπως τον αποκαλούσαν.

«Απ' τον βορρά μέχρι τον νότο»: H Θεσσαλονίκη αποχαιρέτησε τον Βασίλη Καρρά

Φωνή βραχνή, βλέμμα καθαρό και ορικισμένοι θαυμαστές στο όνομά του. Ο Βασίλης Καρράς θα μείνει ως μεγάλο κεφάλαιο στο λαϊκό τραγούδι.  

O Βασίλης Καρράς στην Ιερά οδό, το 2019/ NDP

Η σορός του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή θα τεθεί αύριο σε λαϊκό προσκύνημα στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου όλοι όσοι τον αγάπησαν, γέλασαν αλλά και έκλαψαν με τα τραγούδια του να μπορέσουν να τον αποχαιρετήσουν.

Βασίλης Καρράς: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

Υποβασταζόμενη η σύζυγός του στο νεκροταφείο Θέρμης

Η σύζυγος του Βασίλη Καρρά, Χριστίνα, και ο αδελφός του συντετριμμένοι έφτασαν σήμερα το πρωί, στο νεκροταφείο της Θέρμης, εκεί όπου βρίσκεται η σορός του δικού τους Βασίλη.

Υποβασταζόμενη η σύζυγός του στο νεκροταφείο Θέρμης- φωτογραφία thestival

Υποβασταζόμενη η σύζυγός του στο νεκροταφείο Θέρμης- φωτογραφία thestival

Βασίλης Καρράς: H σύζυγος και η μοναχοκόρη του μαζί του μέχρι το τέλος

Η κηδεία του σπουδαίο καλλιτέχνη θα γίνει στην γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, την ερχόμενη Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι. 
Όλη η Ελλάδα τον αποχαιρετά στην Αθήνα τα νυχτερινά μαγαζιά, μέχρι και τα μεζεδοπωλεία "έπαιζαν" Καρρά. Οι καλλιτέχνες άνοιγαν το πρόγραμμα τους με τραγούδια του. Συγκίνηση και ένα μεγάλο χειροκρότημα στη μνήμη του.

O Βασίλης Καρράς στην Ιερά οδό, το 2018/ NDP

O Βασίλης Καρράς στην Ιερά οδό, το 2018/ NDP

Βασίλης Καρράς: Η τελευταία του εμφάνιση στο Star

Πριν λίγες εβδομάδες, ο Βασίλης Καρράς είχε κάνει μια μεγάλη έκπληξη στο τηλεοπτικό κοινό μέσω του Star και το Fame Story.

O Βασίλης Καρράς στo Ammos, το 2009/ NDP

O Βασίλης Καρράς στo Ammos, το 2009/ NDP

«Καλησπέρα σε όλο το ακροατήριο. Καλησπέρα στους φίλους μου εκεί, στο πάνελ, παντού. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, Νικόλα, για τη φιλοξενία αυτή τη μικρούλα, αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλο τον ελληνικό λαό και όλο το σινάφι μου για το ενδιαφέρον και την αγάπη τους. Τίποτα παραπάνω. Τι αγάπη είναι αυτή Θεέ μου! Τι αγάπη είναι αυτή Θεέ μου! Τι ομορφιά. Σας ευχαριστώ πάρα, πάρα πολύ. Ο Θεός να μας δίνει δύναμη, να είμαστε γεροί και να βλεπόμαστε», είχε πει σε τηλεφωνική επικοινωνία ο «άρχοντας» Βασίλης Καρράς.

Βασίλης Καρράς: Το τελευταίο του μήνυμα - «Μα τι αγάπη είναι αυτή;»

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έδωσε γερή αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο. Το πάλεψε πολύ γενναία έχοντας πλήρη επίγνωση της κατάστασής του από την πρώτη στιγμή. Τις τελευταίες μέρες ο Βασίλης Καρράς είχε νοσήσει από κορωνοϊό και νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη. 

O Βασίλης Καρράς στo Ammos, το 2007 NDP

O Βασίλης Καρράς στo Ammos, το 2007 NDP

Βασίλης Καρράς: Η στιγμή που δάκρυσε και γονάτισε μπροστά σε 10.000 θεατές

Εκτός από τη σπουδαία μουσική παρακαταθήκη που αφήνει, η φράση του «Καλησπέρα και καλή βραδιά», που έλεγε κάθε φορά στον κόσμο που υποδεχόταν στα νυχτερινά κέντρα πριν αρχίσει να τραγουδά, θα μείνει χαραγμένη και ανεξίτηλη στον χρόνο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top