Βασίλης Καρράς: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

Πότε θα γίνει η κηδεία του «άρχοντα» του ελληνικού τραγουδιού

Το ρεπορτάζ (24/12) του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για τον θάνατο του Βασίλη Καρρά

«Τώρα χαμηλώστε τα φώτα» για τον «άρχοντα» του ελληνικού τραγουδιού, Βασίλη Καρρά, του οποίου η φωνή σίγησε την Παραμονή των Χριστουγέννων. Ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή στο Διαβαλκανικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλευόταν με κορωνοϊό, ενώ τους τελευταίους μήνες έδινε μάχη για την υγεία του. 

Ο Βασίλης Καρράς στο κέντρο διασκέδασης που εμφανιζόταν, το 2019/ NDP

Ο Βασίλης Καρράς στο κέντρο διασκέδασης που εμφανιζόταν, το 2019/ NDP

 

Η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την Τρίτη 26/12 στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, απο τις 09:00 έως τις 13:00, σύμφωνα με ανακοίνωση στην επίσημη fan page του στο facebook. Η κηδεία του θα γίνει στον τόπο που γεννήθηκε, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, την Τετάρτη 27/12 στις 12:00. Aυτή ήταν άλλωστε μία από τις τελευταίες του επιθυμίες.

Βασίλης Καρράς: Πού θα γίνει η κηδεία του - Η τελευταία επιθυμία του

Η οικογένειά του ζητά αντί στεφάνων να στηριχθεί ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια  «Φλόγα».

«Τέλος εποχής.... Η αυλαία έπεσε για τον μεγαλύτερο Έλληνα λαϊκό τραγουδιστή της εποχής μας! To απόγευμα της 24ης Δεκεμβρίου του 2023, παραμονή Χριστουγέννων, ο αγαπημένος μας Βασίλης Καρράς μας άφησε για πάντα. Από σήμερα ο καλλιτέχνης που όλοι λατρέψαμε θα βρίσκεται παρέα με άλλους μεγάλους, με τον Στράτο, τον Στέλιο, την Ρίτα, τον Νίκο Παπάζογλου, τον Δημήτρη Μητροπάνο... ακόμα και με τον Παντελή!

Η απώλεια του Βασίλη είναι μεγάλη και δυσαναπλήρωτη μα θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να ξεπεράσουμε το σοκ και να στηρίξουμε την οικογένειά του. Ο Βασίλης Καρράς υπήρξε πέρα απο καλός τραγουδιστής, ένας σπουδαίος άνθρωπος που βοήθησε πολύ κόσμο εντός και εκτός δουλειάς..! Δοτικός και γενναιόδωρος στη δουλειά και στη ζωή, στους συνεργάτες και τον απλό κόσμο.Ο Βασίλης δεν επεδίωξε ποτέ την αυτοπροβολή, δεν έβαλε ποτέ τον εαυτό του πάνω  απο συναδέλφους παλιούς και νέους.

Βασίλης Καρράς: H σύζυγος και η μοναχοκόρη του μαζί του μέχρι το τέλος

Ήταν απο τους καλλιτέχνες που όχι μόνο δεν κρατούσε τον κόσμο σε απόσταση αλλά που επεδίωκε την επαφή μαζί του.Γι' αυτό με δική του παρότρυνση γεννήθηκε και γιγαντώθηκε ένα απο τα μεγαλύτερα fan club στην Ελλάδα αν όχι το μεγαλύτερο και η πόρτα και η αγκαλιά του ήταν πάντα ανοιχτές!!!  

Ξημεροβραδιάζαμε στα καμαρίνια κι εκείνος οταν μας έβλεπε έλεγε καλώς τα παιδιά μου!!!Το ίδιο ανοιχτή ήταν η αγκαλιά του για νέους και παλιούς συναδέλφους και καθόλου τυχαίο που έχτισε ισχυρές φιλίες στον χώρο!!!Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έδωσε γερή αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο. Το πάλεψε πολύ γενναία έχοντας πλήρη επίγνωση της κατάστασής του απο την πρώτη στιγμή!

O Bασίλης Καρράς στην Ιερά οδό, το 2018/ NDP

O Bασίλης Καρράς στην Ιερά οδό, το 2018/ NDP

Ο Βασίλης Καρράς μπορεί να έφυγε μα ακόμα είναι εδώ...! Πάντα θα είναι εδώ!!! Μέσα απο τα τραγούδια του και απο τις αναμνήσεις που χτίσαμε όλα αυτά τα χρόνια! Εμείς τα καλύτερα ταξίδια τα κάνανε μαζί του και πάντα θα τα κάνουμε μαζί του! Είμαστε περήφανοι και ήταν τιμή μας που μας έδωσε το δικαίωμα να τον γνωρίσουμε και να τον εκπροσωπούμε! Δίνουμε ιερή υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε να προβάλλουμε το καλλιτεχνικό έργο και την παρακαταθήκη που μας άφησε ώστε να τον γνωρίσουν και οι επόμενες γενιές μέσα απο τις εμπειρίες μας!!! Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους δικούς του ανθρώπους!», γράφει σε ανάρτησή η επίσημημη σελίδα του Βασίλη Καρρά στο facebook.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top