Βασίλης Καρράς: H σύζυγος και η μοναχοκόρη του μαζί του μέχρι το τέλος

Ποιες είναι οι δύο γυναίκες της ζωής του

Ο ποντιακός γάμος της κόρης του Βασίλης Καρρά, 16/9/23- Αλήθειες με τη Ζήνα

Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά και σε όλο τον ελληνικό λαό, η απώλεια ενός σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή, που έχει γράψει ιστορία στο ελληνικό πεντάγραμμο. Ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 70 ετών, μετά από γενναία μάχη που έδινε για την υγεία του το τελευταίο διάστημα.

Βασίλης Καρράς: Πού θα γίνει η κηδεία του - Η τελευταία επιθυμία του

Χθες το απόγευμα, Παραμονή Χριστουγέννων, άφησε την τελευταία του πνοή στο Διαβαλκανικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλευόταν με κορωνοϊό. 

Βασίλης Καρράς: Η καριέρα και οι συνεργασίες με μεγάλα ονόματα

Ο Βασίλης Καρράς μεγάλωσε γενιές με τα τραγούδια του και παρέμενε πάντα επίκαιρος και αγαπητός, ακόμη και στη νεολαία. Όσοι τον γνώριζαν, μιλούν για έναν ξεχωριστό άνθρωπο. Για τον ίδιο όμως, δύο πρόσωπα ήταν ξεχωριστά στη ζωή και την καρδιά του: η σύζυγός του, Χριστίνα και η μοναχοκόρη του, Ειρήνη. Οι δύο γυναίκες που τον λάτρευαν, ήταν στο πλευρό του μέχρι το τέλος. 

Ο Βασίλης Καρράς με την κόρη του, Ειρήνη, το 2013/ NDP

Ο Βασίλης Καρράς με την κόρη του, Ειρήνη, το 2013/ NDP

«Εγώ παντρεμένος γεννήθηκα. Στα 18 μου γνώρισα τη γυναίκα μου και στα 20 παντρεύτηκα. Γυναίκα, τη λέω. Έτσι φώναζε κι ο πατέρας μου τη μάνα μου. Στην οικογένειά μου κρατάμε τις παραδόσεις. Πάντως, το όνομά της είναι Χριστίνα. Και εκνευρίζεται πολύ όταν μουρμουρίζει και δεν της απαντάω… Έχουμε και μία κόρη», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Το ζευγάρι είχε αποκτήσει μια κόρη, την Ειρήνη, η οποία είναι σήμερα 36 ετών.

Τον Σεπτέμβριο του 2019, μάλιστα, ο Βασίλης Καρράς συνόδευσε την «πριγκιπέσσα» του στην εκκλησία και φανερά συγκινημένος την παρέδωσε στον γαμπρό.

Ο Βασίλης Καρράς με την κόρη του, Ειρήνη, το 2013/ NDP

Ο Βασίλης Καρράς με την κόρη του, Ειρήνη, το 2013/ NDP

Ο γάμος της Ειρήνης ήταν από τις λίγες φορές που είχαμε δει δημόσια εμφάνιση της οικογένειας Κεσογλίδου. Στον ποντιακό γάμο που έγινε στη Θεσσαλονίκη, είχαν παρεβρεθεί πάρα πολλοί τραγουδιστές και φυσικά ο Βασίλης Καρράς είχε τραγουδήσει για την κόρη του. 

Βασίλης Καρράς: Η κόρη του τον αποχαιρέτησε με μια φωτογραφία

Mε μια κοινή τους φωτογραφία θέλησε να αποχαιρετήσει τον Βασίλη Καρρά, η κόρη του, Ειρήνη. 

Σε αυτήν απαθανατίζεται η ίδια στην αγκαλιά του μπαμπά της, να τον κοιτά τρυφερά στα μάτια. Είναι ένα στιγμιότυπο από τη μέρα του γάμου της. 

Είναι γνωστό πως ο σπουδαίος καλλιτέχνης είχε μεγάλη αδυναμία στη μοναχοκόρη του. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top