Βασίλης Καρράς: Η καριέρα και οι συνεργασίες με μεγάλα ονόματα

Αγαπήθηκε «από τον βορρά μέχρι τον νότο»

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Ο Βασίλης Καρράς έχει σημαδέψει την ελληνική μουσική σκηνή, αγαπήθηκε από εκατομμύρια ανθρώπους, ενώ πίσω του αφήνει μια πλούσια γκάμα από τραγούδια που άφησαν εποχή. 

Πέθανε ο Βασίλης Καρράς

Η πιο γνήσια φωνή του λαϊκού τραγουδιού σίγησε για πάντα. Η ασθένεια αποδείχθηκε πιο σκληρή από τον Βασίλη Καρρά, που έδωσε μια παλικαρίσια μάχη μηνών, πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

Βασίλης Καρράς: Το τελευταίο του μήνυμα - «Μα τι αγάπη είναι αυτή;»

Ο Βασίλης Καρράς, ο άνθρωπος που η φωνή του έχει χαραχτεί ανεξίτηλα στους Έλληνες, «έφυγε» από τη ζωή σήμερα το απόγευμα στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλευόταν με κορωνοϊό. Στην πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε, τη Θεσσαλονίκη, έχοντας στο πλευρό του την οικογένεια του. 

Βασίλης Καρράς

Ο Βασίλης Καρράς τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας / Φωτογραφία αρχείου NDP

Βασίλης Καρράς: Οι συνεργασίες που άφησαν εποχή

Ο Βασίλης Καρράς γεννήθηκε στο Κοκκινοχώρι Καβάλας. Σε ηλικία 16 χρονών, έκανε την πρώτη του μουσική εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα, εργαζόταν ως μηχανικός αυτοκινήτων, 

Για τους περισσότερους έχει γίνει γνωστός ως ο «Άρχοντας της νύχτας». Οι δίσκοι έχουν γίνει χρυσοί και πλατινένιοι, ενώ η μεγαλύτερη εμπορική του επιτυχία ήταν ο δίσκος «Μ' έχεις Κάνει Αλήτη», που σημείωσε πωλήσεις πάνω από 180.000 αντίτυπα, 

Ο ίδιος είχε υπογράψει σαράντα δίσκους. Τα τραγούδια του αναμφίβολα συντροφεύουν κάθε ηλικία σε χάρες και λύπες, αποτελώντας ένα ξεχωριστό κομμάτι μνήμης για τον καθένα.

Στη διάρκεια της πολύχρονης καριέρας του έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες, μουσικούς και στιχουργούς της εποχής του αλλά και νεότερους. Κάποιοι από αυτούς είναι ο γνωστός στιχουργός Γιώργος Θεοφάνους, ο Παντελής Παντελίδης, η Πάολα, ο Νίκος Ζωδιακής, η Καίτη Γαρμπή και η Δέσποινα Βανδή.

Βασίλης Καρράς - Καίτη Γαρμπή - Χρήστος Μενιδιάτης

Βασίλης Καρράς - Καίτη Γαρμπή - Χρήστος Μενιδιάτης / Φωτογραφία αρχείου NDP

Βασίλης Καρράς - Δέσποινα Βανδή

Βασίλης Καρράς - Δέσποινα Βανδή / Φωτογραφία αρχείου NDP

Βασίλης Καρράς - Έλλη Κοκκίνου

Βασίλης Καρράς - Έλλη Κοκκίνου / Φωτογραφία αρχείου NDP

Στις συνεργασίες του και ο Στράτος Διονυσίου, ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Σταμάτης Γονίδης, η Πόλι Πάνου και ο Αντώνης Βαρδης. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top