Πέγκυ Ζήνα για Βασίλη Καρρά: «Πάλεψε πιο πολύ από κάθε άλλον άνθρωπο»

«Του άξιζε μια τέτοια ευλογημένη μέρα να ταξιδέψει προς τον ουρανό»

Συγκλονισμένος είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος και όχι μόνο από τον θάνατο του Βασίλη Καρρά. Ανάμεσα σε αυτούς και η Πέγκυ Ζήνα η οποία μίλησε για έναν γενναιόδωρο, γλυκό και αυθεντικό άνθρωπο.

Βασίλης Καρράς: Η καριέρα και οι συνεργασίες με μεγάλα ονόματα

Παράλληλα, τόνισε πως η φετινή παραμονή Χριστουγέννων ήταν άβολη τόσο για εκείνη όσο και τους συναδέλφους της καθώς και για όλο τον κόσμο.

 

Θλίψη για τον θάνατο του Βασίλη Καρρά

Θλίψη για τον θάνατο του Βασίλη Καρρά

Βασίλης Καρράς: Πού θα γίνει η κηδεία του - Η τελευταία επιθυμία του

«Όταν μπήκα κι εγώ σε αυτό τον χώρο, έτυχε να δουλέψω μαζί του. Είχαμε μια πάρα πολύ καλή σχέση, μοιραστήκαμε και ένα τραγούδι Ο Βασίλης ήταν πάρα πολύ γενναιόδωρος, ήταν ένας γλυκός άνθρωπος με πολύ χιούμορ και αυθεντικός σαν καλλιτέχνης. Πολύ αυθεντικός, έτσι ώστε να είναι αποδεκτός απ’όλους τους χώρους του ελληνικού τραγουδιού. Συνεργάστηκαν μαζί του πολλοί και διαφορετικοί δημιουργοί και καλλιτέχνες», δήλωσε στην εκπομπή Συνδέσεις.

Βασίλης Καρράς: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του


«Η παραμονή Χριστουγέννων ήταν η πιο άβολη που έχουμε βιώσει, πιστεύω και οι συνάδελφοί μου και εγώ. Πάντα οι λαϊκοί τραγουδιστές λέμε πάρα πολλά τραγούδια του Βασίλη Καρρά, γιατί έχει τις περισσότερες λαϊκές επιτυχίες των τελευταίων 25 – 30 χρόνων, ήταν πάρα πολύ άβολα σήμερα και ήταν και ο κόσμος πολύ μαγκωμένος. Έλαβα τεράστια αγάπη και τεράστια συγκίνηση απόψε» είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενη στο κλίμα που επικρατούσε στις πίστες λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου του. Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι ο Βασίλης Καρράς πάλεψε πάρα πολύ με την ασθένειά του, περισσότερο από τον καθένα, το γνωρίζουμε όσοι βρισκόμαστε σε αυτό το χώρο, οπότε ίσως του άξιζε μια τέτοια ευλογημένη μέρα να ταξιδέψει προς τον ουρανό με την ψυχή του», πρόσθεσε η Πέγκυ Ζήνα.

Βασίλης Καρράς: H σύζυγος και η μοναχοκόρη του μαζί του μέχρι το τέλος


Πέγκυ Ζήνα: Η συγκινητική ανάρτηση για τον Βασίλη Καρρά

Λίγη ώρα μετά την είδηση του θανάτου του η Πέγκυ Ζήνα θέλησε να τον αποχαιρετήσει μέσω του Instagram γράφοντας: «Έτσι θα σε θυμάμαι πάντα…Έβγαινες με χαμογελαστά παιδικά μάτια και με βαριά φωνή έλεγες: «Καλησπέρα και καλή βραδιά»…και τότε ούρλιαζε ο κόσμος έχοντας ξορκίσει όλα του τα προβλήματα πριν ακόμα ξεκινήσεις να τραγουδάς τις αμέτρητες επιτυχίες σου που μας άφησες προίκα πια για μια ζωή..Νόμιζες ότι αν φύγεις σήμερα Παραμονή Χριστουγέννων, θα στεναχωρηθούμε λιγότερο;Θά σαι το δάκρυ το δικό μας..θά,σαι ο χτύπος στον σφυγμό μας ..τις νύχτες μόνοι όταν θα περνάμε και θα σε τραγουδάμε..Πάλεψες παραπάνω απ όλους το θεριό..Φεύγεις χορτασμένος από την αγάπη του κόσμου,την επιτυχία και πάνω απ´όλα την οικογένειά σου και τους φίλους σου…καλό σου ταξίδι Βασίλη μου🥲Ελεύθερη νά ναι η ψυχή σου🙏🌟».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top