Ελένη Ράντου: «Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου με ερωτεύτηκε από έναν... εμετό!»

Η αποκάλυψη της ηθοποιού για τη γνωριμία τους

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΑΝΤ1

Την Ελένη Ράντου υποδέχθηκε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η ταλαντούχα ηθοποιός αποκάλυψε το... ιδιαίτερο παρασκήνιο πίσω από τη γνωριμία της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Ελένη Ράντου: «Λόγω αναγνωρισιμότητας δυσκολέψαμε την κόρη μας»

«Τώρα που η κόρη μου έχει φύγει στο εξωτερικό, κατέληξα ότι δε μας ανήκουν τα παιδιά μας. Τα παιδιά τα φτιάχνεις για να τα βγάλεις στην κοινωνία, να τους δώσεις και μια σπρωξιά για να κατακτήσουν για να κατακτήσουν τη δική τους ζωή. Δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση να ακολουθήσουν τη δική σου ζωή», δήλωσε αρχικά για την κόρη της Νικολέτα. 

Η Ελένη Ράντου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show

Η Ελένη Ράντου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης και μιλώντας για την πολύ κακή σχέση που έχει με το αλκοόλ, η Ελένη Ράντου αποκάλυψε τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο την ερωτεύτηκε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Ράντου – Παπακωνσταντίνου: Η selfie με την κόρη τους στην Ολλανδία

«Είμαι φανατική καπνίστρια. Αν άφηνα ελεύθερο τον εαυτό μου, θα ήμουν χαρτόμουτρο. Τρελαίνομαι για τον τζόγο αλλά με έχει σώσει το ότι είμαι control freak. Πιο μικρή προσπάθησα να ξεκινήσω να πίνω για να μην είμαι αντικοινωνική, αλλά με ενοχλεί, το κάνω αμέσως εμετό», ανέφερε η ηθοποιός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. 

Η Ελένη Ράντου κι ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου είναι παντρεμένοι εδώ και 30 χρόνια!

Η Ελένη Ράντου κι ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου είναι παντρεμένοι εδώ και 30 χρόνια! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Έτσι με ερωτεύτηκε ο άντρας μου... από έναν εμετό. Βγήκαμε πρώτο ραντεβού, ήμασταν κι οι δύο πάρα πολύ αμήχανοι. Είχε φέρει κι όλη την παρέα του αυτός, εγώ ήμουν μόνη. Αρχίσαμε να πίνουμε σε ένα μπαρ και στο δεύτερο ποτό αρχίζω τους εμετούς και κάνω εμετό στο αμάξι του… δεν το έπλυνε για 15 μέρες. Μου λέει: "Δε θα το πλύνω, γιατί είναι ο δικός σου εμετός!". Εκεί κατάλαβα ότι μάλλον κάτι θα κρατήσει περισσότερο», πρόσθεσε η Ελένη Ράντου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top