Αρναούτογλου: Το party γενεθλίων, το φιλί της συντρόφου του και τα δώρα!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έγινε 50 ετών

Όσα είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο party γενεθλίων του για τα 50 του χρόνια- βίντεο Breakfast@Star

Τα γενέθλιά του είχε χθες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και γιόρτασε τα 50 του χρόνια με ένα party σε πεντάστερο ξενοδοχείο και επώνυμους καλεσμένους. 

«Eίναι η πρώτη φορά που κάνω πάρτι στη ζωή μου. Ευχαριστώ τον Θεό που καταφέρνω να σβήσω τα κεράκια για τα 50 μου χρόνια. Την πιο ωραία ευχή μου την έστειλε μια συνομήλικη φίλη, η Αθηνά, μέσω μηνύματος. Έγραφε: "Χρόνια πολλά σε κάποιον που θυμάται πώς ΄ήταν να χρησιμοποιείς καρτοτηλέφωνο, να αναποδογυρίζεις μια κασέτα και να σηκώνεσαι από την καρέκλα σου για να αλλάξεις κανάλι. Ευτυχισμένα τα 50 μας χρόνια"», είπε στο Breakfast@Star o εορτάζων.

«To καλύτερο δώρο μου το έκανε ο γιος μου, αλλά δε θα σας αποκαλύψω τι», πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

Αρναούτογλου: H τρυφερή αφιέρωση της συντρόφου του, Νάνσυς Αντωνίου 

«O Γρηγόρης δεν είναι απλά ο Γρηγόρης, είναι ο άνθρωπός μου και θέλω να είναι καλά. Θέλω να είναι ευτυχισμένος, γερός, δυνατός, με καθαρή σκέψη και καθαρή καρδιά, όπως εκείνος έχει», ήταν τα λόγια της συντρόφου του, Νάνσυς Αντωνίου, η οποία του ευχήθηκε, δίνοντάς του ένα γλυκό φιλί. 

Γενέθλια Αρναούτογλου: H αφιέρωση της συντρόφου του και οι ευχές του Ρέμου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έσβησε τα κεράκια με τον αριθμό «50», με το τραγούδι του Αντώνη Ρέμου «Χρόνια Πολλά». Ο τραγουδιστής, ο οποίος είναι καλός φίλος του παρουσιαστή, ήταν εκεί. «Είναι πραγματικά σημειολογική ηλικία για τους άντρες τα 50 χρόνια, γιατί είνα ένα τέλος εποχής και μιας νέας εποχής μετά τα 50. Τα καλύτερα ξεκινούν από τα 50 και μετά. Με τον Γρηγόρη δε βλεπόμαστε πολύ συχνά, είμαστε μακριά περίπου 50 χλμ., αλλά όποτε μπορούμε έρχομαι και τον βλέπω κι έρχεται και ο Γρηγόρης», είπε ο Αντώνης Ρέμος.

Γενέθλια Αρναούτογλου: Tο δώρο του Λιανού – Γιατί τον ευχαρίστησε δημόσια

Ο Γιώργος Λιανός είναι στενός συνεργάτης του Γρηγόρη Αρναούτογλου και ήταν παρών στο party γενεθλίων του. Αποκάλυψε πως του έφερε δώρο δομινικανικά πούρα γιατί του αρέσουν πολύ. 

«Ο Γρηγόρης με έχει στηρίξει σε πολλές φάσεις της ζωής μου και της προσωπικής και της επαγγελματικής… και με τρόπο “αντρίκιο” θα έλεγα. Πολλές φορές και κρυφά… δεν έχω μάθει τα καλά πράγματα που έχει κάνει αυτός για μένα. Ευελπιστώ κάποια στιγμή στο μέλλον, να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης του. Θα του πω από δω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί face to face ντρέπομαι, δεν είμαι τόσο εκδηλωτικός. 

“Γρηγόρη μου σ’ ευχαριστώ για ό,τι έχεις κάνει για μένα”», είπε.

Γενέθλια Αρναούτογλου: Oι καλεσμένοι και τα μεγάλα δώρα που κέρδισαν με κλήρωση

Πλήθος επωνύμων έδωσε το «παρών» στα γενέθλια του παρουσιαστή. Εκτός από τον Αντώνη Ρέμο, ήταν εκεί ο Γιώργος Λιανός, η Μαρία Ηλιάκη, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Ζήνα Κουτσελίνη, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Πέτρος Πυλαρινός, ο Ανδρέας Μικρούτσικος  κ.ά. 

«Ο Γρηγόρης είναι πολύ αγαπημένος φίλος. Του εύχομαι τα καλύτερα. Τα 50 κλείνει σήμερα, όσο κι αν δεν του φαίνεται. Εύχομαι Υγεία, Χαρά, Ευτυχία, όλα τα καλά... Τα αξίζει ο Γρηγόρης και θέλω να είναι καλά», είπε η Μαρία Ηλιάκη και σε ερώτηση αν θα μπορούσαμε να δούμε τηλεοπτική της συνεργασία με τον Γρηγόρη, απάντησε: «Γιατί όχι; Η χημεία υπάρχει».

Όσα αποκάλυψε ο Χάρης Λεμπιδάκης για το party γενεθλίων του Γρηγόρη Αρναούτογλου- βίντεο Happy Day

Όσα αποκάλυψε ο Χάρης Λεμπιδάκης για το party γενεθλίων του Γρηγόρη Αρναούτογλου- βίντεο Happy Day

Όπως αποκάλυψε ο Χάρης Λεμπιδάκης στο Happy Day, το πάρτυ γενεθλίων ήταν να γίνει με 90 άτομα καλεσμένους, ωστόσο η «βεντάλια» άνοιξε, όταν του τηλεφωνούσαν για ευχές και ο Γρηγόρης τους κάλεσε όλους. Κάποιοι αυτοπροσκλήθηκαν, σχολίασε ο δημοσιογράφος. 

Μάλιστα, οι συνεργάτες του είχαν ετοιμάσει ένα βίντεο για εκείνον, όμως λόγω τεχνικού προβλήματος δεν μπορούσε να προβληθεί και ο Γιώργος Λιανός κλήθηκε να καλύψει το κενό. Η έκπληξη της βραδιάς ίσως ήταν τα μεγάλα δώρα που κληρώθηκαν στους καλεσμένους, μεταξύ αυτών: ένα ταξίδι στη Σαντορίνη, δωρεάν ρεύμα για έναν χρόνο, ελαστικά αυτοκινήτου κ.ά.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top