Εύη Δρούτσα: «Είχα γκέι σύντροφο, τον είχα ερωτευτεί και μέναμε μαζί»

Οσα αποκάλυψε η γνωστή στιχουργός σε τηλεοπτική της συνέντευξη

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη της Εύης Δρούτσα στο OPEN

Η Εύη Δρούτσα μίλησε στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣου και τον Νίκο Γεωργιάδη για το Fame Story, την καριέρα της ως στιχουργός, τις καθημερινές της συνήθειες, αλλά κι έναν... ιδιαίτερο πρώην σύντροφό της. 

Εύη Δρούτσα: «Bάλαμε τη Θεοδωρίδου με τον Τριαντάφυλλο για να τη βοηθήσει»

«Η καριέρα μου ξεκίνησε τυχαία. Είχα γράψει δυο στίχους για πλάκα κι ο Βαρδής (σ.σ. ο αείμνηστος Αντώνης Βαρδής) τους άκουσε και τους έβαλε μουσική. Μετά τυχαία μου πρότειναν να γράψω τραγούδι της Μαρινέλλας κι έγραψα το Τολμώ. Εγώ γενικά δεν έκανα ποτέ παρέα με κόσμο από το χώρο, δεν ήθελα να τα μπλέκω. Πλέον γράφω εκτός γραφείου στον καναπέ και πάντα σε χαρτί. Στο παλιό μου σπίτι είχα κρεμάσει χρυσούς δίσκους γιατί υπήρχαν οι δισκογραφικές», είπε αρχικά. 

Πολλές από τις δηλώσεις της Εύης Δρούτσα κατά καιρούς συζητούνται πολύ!

Πολλές από τις δηλώσεις της Εύης Δρούτσα κατά καιρούς συζητούνται πολύ!

«Το σπίτι μου το έψαχνα πολύ καιρό για να το βρω. Όταν είσαι μόνος σου δε σου χρειάζονται τα περιττά. Δεν έχω κουζίνα γιατί δε χρειάζεται να μαγειρέψω μόνο για εμένα. Αγόρασα το μικροκυμάτων γιατί μου αρέσει πολύ να φτιάχνω μπρόκολο στο φούρνο των μικροκυμάτων. Μπορώ να ζήσω μόνο με μπρόκολο! Τα έχω όλα στη ζωή μου, δε με νοιάζει η εμφάνισή μου, πάντα το είχα αυτό, το έχω κάνει και τραγούδι», εξομολογήθηκε η γνωστή στιχουργός. 

Εύη Δρούτσα: «Έκανα ένα παιδί χωρίς να έχω καταλάβει ότι ήμουν έγκυος»

«Με την κόρη μου ήμουν βούτυρο, καθόλου αυστηρή. Το σεξ δεν έπαιζε ποτέ ρόλο στη ζωή μου. Γέννησα μικρή τη Μαργαρίτα και μεγαλώσαμε σχεδόν μαζί και δεν ήθελα να δεθώ με κάτι. Με τραγουδιστή είχα κάποτε σχέση. Είχα κάποιον γκέι σύντροφο, τον είχα ερωτευτεί γιατί εγώ δένομαι με την καρδιά. Κράτησε πολύ μέναμε και μαζί», πρόσθεσε η Εύη Δρούτσα. 

Η Εύη Δρούτσα έχει υπογράψει στιχουργικά μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων δεκαετιών

Η Εύη Δρούτσα έχει υπογράψει στιχουργικά μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων δεκαετιών /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top