Μπουλέ: «Δεν είχα σκοπό να το σταματήσω, δεν ήθελε με τίποτα η μικρή»

Η εξομολόγηση της ηθοποιού για τον θηλασμό

Η μητρότητα άλλαξε άρδην την καθημερινότητα της Νάντιας Μπουλέ και πλέον απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή της είναι η ανατροφή της κορούλας της, Σεμέλης.

Νάντια Μπουλέ: Πρώτη μέρα στο σχολείο για την κορούλα της!

Τα παιχνίδια της Νάντιας Μπουλέ με την κόρη της

Τα παιχνίδια της Νάντιας Μπουλέ με την κόρη της

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά πως δεν αντιμετώπισε δυσκολίες στον θηλασμό και ότι όταν αποφάσισε έναν χρόνο μετά να τον περιορίσει, η κόρη της προέβαλε αντίσταση. 

Νάντια Μπουλέ: Το πάρτι γενεθλίων της κόρης της - 'Έγινε 2 ετών!

«Θα γίνει 2,5  ετών. Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος και ταυτόχρονα πόσο εξουθενωμένη είσαι. Βλέπεις το παιδί σου και λες: “Πότε πήγε 2 χρονών;” Περίεργο όλο αυτό. Την έπαιρνα παντού μαζί, στη Ρουμανία, στην Κύπρο, στη Θεσσαλονίκη, όπου πάω έρχεται μαζί μου», είπε αρχικά η Νάντια Μπουλέ για τα ταξίδια που έκανε μαζί με τη μικρή Σεμέλη, την οποία έχει αποκτήσει με τον Γιώργο Ισαάκ. 

Ενώ στη συνέχεια σημείωσε για τον θηλασμό: «Δεν είχα βάλει κανένα όριο. Στην αρχή όταν γεννήθηκε είχα σκεφτεί ότι ήθελα να θηλάσω. Πήγε καλά και συνέχισα πάλι χαλαρά. Όταν έφτασα στον ένα χρόνο και επιχείρησα να το χαλαρώσω, δεν ήθελε με τίποτα η μικρή. Δεν ήθελα να την πιέσω, ήθελα να γίνει φυσιολογικά αυτό». 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top